ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»: «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο»

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων, συμμετέχουμε στην δράση του Κ.Ε.Φ.Ι και τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο!! Με ποδήλατο ή χωρίς, στην πόλη μας, παίρνουμε την παρέα μας και δίνουμε το δικό μας μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.
Κόστος συμμετοχής: 6 ευρώ / άτομο. Το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει μπλουζάκι και σακίδιο.
Δηλώσεις συμμετοχής με καταβολή του αντιτίμου, μέχρι την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 στο τηλέφωνο του συλλόγου, 2751068858,κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10-13 το πρωί και Τετάρτη 6-9 το απόγευμα).
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε και φέτος στη δράση αυτή και να σταθείτε στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και να τιμήσετε τη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για σύγχρονες υποδομές ύδρευσης σε Άργος – Μυκήνες και Ναύπλιο

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τον σχεδιασμό παρεμβάσεων για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Αργολική Ανάπτυξη»: Υποψηφιότητες, ονοματολογία κ.ά, στο παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε

Στην πολιτική και ειδικά στον χώρο της Αυτοδιοίκησης πρέπει για να δώσεις το παρών να ξεκινάς διαθέτοντας τα δύο Χ . Να έχεις δηλαδή Χρήμα και Χρόνο. Χρόνο έχουν όλοι αυτοί οι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »