prooptiki@msn.com

Συνεπής στις δεσμεύσεις του ο Δημήτρης Καμπόσος απέναντι στην κοινωνία (BINTEO)

Συνεπής στις δεσμεύσεις του απέναντι στην κοινωνία αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που μέσα από σχετικές δηλώσεις του ανέλυσε όλο τον σχεδιασμό για το πρόγραμμα αγροτικής και αστικής οδοποιίας. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: Η αγροτική οδοποιία προχωρά σε δύο επίπεδα Σε όλα τα χωριά προχωρούν αγροτικές οδοποιίες ενώ έχει εγκριθεί και μία συμπληρωματική οδοποιία από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και είναι για το Νότιο τμήμα άτω από το Νότιο Περιφερειακό. Αυτό το τμήμα ορίζεται από την οδό Καρπετοπούλου που πηγαίνει στη Νέα Κίο μετά τις γραμμές μέχρι και την Τριπόλεως. Αυτά τα κομμάτια που αποτελούν ένα οδικό δίκτυο επτά χιλιομέτρων και είναι συνολικά 30 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα θα πέσει σε κάποια σημεία πίσσα αλλά και τσιμέντο. Οι υποσχέσεις που έχουμε δώσει στην κοινωνία υλοποιούνται όλες. Ο χρόνος υλοποίησης δεν είναι ο προεκλογικός χρόνος αφού έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες πρίν δύο χρόνια νωρίτερα περίπου.» Στη συνέχεια αναφερόμενος στην αστική οδοποιία δήλωσε : « Σε ότι αφορά τους δρόμους της πόλης ,δηλαδή η αστική οδοποιία θα ξεκινήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα . Τα έργα αυτά γίνονται αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να μην χάνονται μέσα από τις βροχές του χειμώνα . Στα χωριά οι αλλαγές θα είναι εντυπωσιακές αφού σε πολλά σημεία θα ξηλωθούν δρόμοι και θα γίνουν παρεμβάσεις με σωστές υποδομές. Τα λάθη του παρελθόντος με προβληματικές κατασκευές θα διορθωθούν. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων γνωρίζοντας το έργο που γίνεται και θα συνεχισθεί είναι ευτυχισμένοι για τις εξελίξεις.»
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε στη συνέχεια ότι « ο Δήμος με την μεγαλύτερη διαφάνεια στα οικονομικά του είναι ο Δήμος Αργους Μυκηνών και θα επαναλάβω ότι πήραμε την ΔΕΥΑΡ-Μ με χρέος 24 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα δεν χρωστά ούτε ευρώ. Μας χρωστάνε άλλοι ενώ από χρέη πολιτών αναξιοπαθούντων κλπ έχουμε να λαβαίνουμε 4 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς αποδεικνύουμε στην πράξη τι σημαίνει νοικοκυριό και γι αυτό ο κόσμος κλείνει τα αυτιά σε όλα τα παράσιτα που δημιουργούν όλα τα «ραδιόφωνα»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου, ο Κωνσταντίνος Β. Λιακόπουλος (Μπορέλι)

Με την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», θα είναι υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Β. Λιακόπουλος (Μπορέλι). Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άρθρο Δημοσθένη Δρούγκα για τον Αναβαλο:Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για τους αγρότες της Αργολίδας

Διπλασιασμός της τιμής του κυβικού για το νερό του Αναβάλου και αύξηση των παγίων (στρεματιάτικα) περιμένουν τους αγρότες της Αργολίδας εν όψει της νέας αρδευτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταγγελία-σοκ σε σχολείο της Αθήνας: Δασκάλα έβαλε ερωτική ταινία μεταξύ αγοριών σε 10χρονους μαθητές (βίντεο)

Την έντονη αντίδραση των γονέων ενός δεκάχρονου αγοριού έχει προκαλέσει η απόφαση μιας δασκάλας δημοτικού σχολείου της Αθήνας να προβάλει σε 10χρονους μαθητές ταινία ερωτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »