Στην τελική ευθεία τα έργα στο πάρκο Κολοκοτρώνη που κερδίζει την μάχη των εντυπώσεων

Το Πάρκο Κολοκοτρώνη, η καρδιά του Δήμου Ναυπλιέων, επιστρέφει καλύτερο από ποτέ για να ομορφύνει ακόμη περισσότερο την ιστορική μας πόλη.
Η υλοποίηση του δημοτικού αυτού έργου με συγχρηματοδότηση του Δήμου Ναυπλιέων και του Πράσινου Ταμείου, βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης με τις φυτεύσεις να ξεκινούν σύμφωνα με τη Φυτοτεχνική μελέτη, που έχει εγκριθεί από όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, περιβαλλοντικούς και αρχαιολογικούς.
Οι φωτογραφίες δεν χρειάζονται πολλά λόγια, άλλωστε το πάρκο ετοιμάζεται για να μιλήσει στην καρδιά όλων, να προσφέρει μία αίσθηση ομορφιάς και να υποδεχτεί τους δημότες και επισκέπτες μας, σύμφωνα με τα πιο εξελιγμένα ευρωπαϊκά πρότυπα αστικής λειτουργίας πάρκων.
Το φετινό καλοκαίρι έφτασε και το πάρκο της πλατείας Κολοκοτρώνη θα αποτελέσει τόπο ευζωίας για όλους, γαλήνης και ηρεμίας σε όσους ανησυχούσαν για το χάσιμο του πράσινου στο Ναύπλιο!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέπτεται την Αργολίδα την Πέμπτη-Το πρόγραμμα

Στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, η οποία θα διεξαχθεί στην Τρίπολη , το Σάββατο, 14-6-2025, θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή δράση στην Αργολίδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »