prooptiki@msn.com

Τάσος Χρόνης: “Στην πορεία του Δήμου Επιδαύρου χωρούν όσοι βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ!”

 

Στην πορεία του Δήμου Επιδαύρου χωρούν όσοι βάλουν το εμείς πάνω από το εγω! δήλωσε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης αμέσως μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου . Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει :
Με την απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου εχθές, ολοκληρώθηκε η πρώτη τυπική φάση των δημοτικών εκλογών 2023.
3.175 (ποσοστό 56, 6%) συνδημότες μας, εμπιστεύτηκαν το έργο μας, τη δουλειά μας, τους ανθρώπους μας αλλά κυρίως το οραμα μας για την επομενη μέρα!
Η χαρά μεγάλη αλλά η ευθύνη μεγαλύτερη!
Σε αυτό το ταξίδι δεν ήμουν μόνος και φυσικά δεν κέρδισα προσωπικά, κέρδισε ολη αυτή η αυτοδιοικητικη ομάδα της Δύναμη Προοπτικής η οποία εκτέθηκε στην κριση των δημοτών Επιδαύρου, με πρόγραμμα, σχέδιο και φυσικά με την προσωπικότητα του καθενός ξεχωριστά!
Τους ευχαριστώ όλους έναν έναν!!
Αυτούς που ξεκινήσαμε μαζί από το 2010, αυτούς που με ακολούθησαν στην πρώτη απόπειρα μου το 2014, αυτούς που κάναμε την αλλαγή το 2019 και αυτούς που γίναμε συνοδοιπόροι το 2023 με γνώμονα μόνο την προκοπή του τόπου μας!
Πολλά νέα πρόσωπα, πολλά νέα παιδιά, πολλοί άνθρωποι που είχαμε βρεθεί σε αντίθετα μετεριζια τα προηγούμενα χρόνια!
ΟΛΟΙ από τον πρώτο έως τον τελευταίο διαμόρφωσαν το θριαμβευτικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
ΟΛΟΙ μαζι είμαστε η νέα δημοτική αρχή Επιδαύρου 2024-2028.
Νοιώθω όμως τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του δημότες Επιδαύρου, ότι και εάν ψήφισαν αυτή τη φορά γιατί μου έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να με εκλέξουν για 2η φορά δημαρχο στον ιστορικό Δήμο Επιδαύρου!
Όσοι γνωρίζετε την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου μας κατανοειτε πλήρως τη δυσκολία επίτευξης αυτού του στόχου και φυσικά τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου, την οποία αναγνωρίζω και γι αυτό δουλεύω με τόση ένταση!
Αυτό από μόνο του είναι μια επιβράβευση στη στάση ζωής τη δική μου και της οικογένειάς μου, στην προσφορά μου από όποια θέση χρειάστηκε και φυσικά στην ελπίδα που βλέπουν οι πατριώτες μας ΚΑΙ στο πρόσωπό μου!
Θέλω να συγχαρώ όλους του εκλεγμένους όλων των παρατάξεων και να τους επισημάνω οτι εμάς, κυρίως, θα κρίνει η ιστορία από την πολιτική μας στάση στην επόμενη θητεία για την προκοπή του τόπου μας!
Ανοιχτοί όπως πάντα σε προτάσεις και θέσεις, μαχητικοι υπέρ των συμφερόντων του Δήμου μας, σκληρά απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να εμποδίσει την ανάπτυξη του τόπου μας και δεν σεβαστεί το όνομά μας και φυσικά με καθολική αναγνώριση σε όποιον βάλει πλάτη για να επιτευχθούν οι στοχοι του Δήμου μας θα πορευθούμε και αυτή την 5ετια!
Η επόμενη μέρα ξεκινά από 1/1/2024 και πρέπει να μας βρει έτοιμους και ταχύτατους στην υλοποίηση των μεγάλων σχεδίων για την αναπτυξιακή πορεία της Επιδαύρου!
Σε αυτή την πορεία χωρούν όσοι βάλουν το εμείς πάνω από το εγω!
Τους περιμένουμε…
Συνεχίζουμε…
Σας ευχαριστώ για όλα!!!
Rip ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗΣ

Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πουλάς: «Μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για τους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα η συμμετοχή 10% για προμήθεια αναλώσιμου υγειονομικού υλικού»

Την ανάκληση της απόφασηςτης κυβέρνησης για συμμετοχή 10% στην προμήθεια αναλώσιμου υγειονομικού υλικού των πασχόντων από συγκεκριμένα χρόνια νοσήματα ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Επιμελητήριο Αργολίδας βράβευσε τους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας

Με επιτυχία πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, εκδήλωση απονομής επαίνων και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »