Κάλεσμα στην Περιφέρεια να παρέμβει στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο αντλιοστάσιο του Αναβάλου έστειλαν η ΔΕΣΑ αλλά και οι ΤΟΕΒ της Αργολίδας μετά την διακοπή της παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ Σε σχετική κοινή ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα : Εκτακτη σύσκεψη της ΔΕΣΑ και των ΤΟΕΒ Αργολίδας πραγματοποιήθηκε εχθές, με αφορμή την διακοπή της παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ στο αντλιοστάσιο του Αναβάλου.
Η διακοπή ρεύματος είναι μια παρενέργεια που οφείλεται στην δωδεκαετή έλλειψη διοίκησης στο ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας και την μη κάλυψη του συσσωρευμένου ελλείμματος του οργανισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επανειλημμένως έχουν ενημερώσει οι ΤΟΕΒ Αργολίδας.
Το θέμα αντιμετωπίστηκε προσωρινά με ασφαλιστικά μέτρα, αλλά τα τεράστια προβλήματα του Αναβάλου θα εμφανίζονται συνεχώς, αν η Περιφέρεια δεν ενεργήσει άμεσα και υπεύθυνα.
Για το θέμα της διακοπής του ρεύματος αποφασίστηκε η συμμετοχή στην διαμαρτυρία που διοργάνωσε ο «Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας» (ΑΚΣΥΝΑ) το πρωί της Τρίτης 30/01/24 έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στο Να

Ζητείται έμπειρη κομμώτρια για μόνιμη συνεργασία στο Ναύπλιο
Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής στο Ναύπλιο, με σταθερή πελατεία και όμορφο κλίμα συνεργασίας, αναζητούμε έμπειρο συνάδελφο για μόνιμη συνεργασία




