prooptiki@msn.com

Στην δημοσιότητα η δημοσκόπηση της DATA RC για τις Περιφερειακές Εκλογές Πελοποννήσου 2023- Χαμόγελα για τον Δημήτρη Πτωχό

Αισιοδοξία μηνύματα έδωσε στην παράταξη του Δημήτρη Πτωχχού η δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία DATA RC Το πρώτο σχόλιο ήρθε από την πλευρά του Δημήτρη Πτωχού που κρατά χαμηλούς τόνους και εκτιμά ότι η πρώτη μεγάλη έρευνα για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έγινε από την έγκυρη DATA RC και δημοσιεύτηκε στην ιστορική εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στο pelop.gr, έχει πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα και επιβεβαιώνει ότι ο κ. Πτωχός αποτελεί το φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο κ.Πτωχός εμφανίζεται να έχει καθαρό προβάδισμα (περίπου 4%) έναντι του κ.Τατούλη στην πρόθεση ψήφου τόσο στον πρώτο, όσο και σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο. Έχει επίσης, ευρύτατη υπεροχή άνω του 19% στο συχνά καθοριστικό ερώτημα της παράστασης νίκης. Και ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Πτωχός προηγείται σε αυτά τα ερωτήματα παρόλο που, ως νέα υποψηφιότητα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός σε όλους τους ψηφοφόρους και η αναγνωρισιμότητά του είναι αρκετά χαμηλότερη από αυτήν του κ.Τατούλη, ο οποίος ως παλαιός πολιτικός είναι γνωστός στο σύνολο της κοινής γνώμης. Επισημαίνεται πάντως, και ότι ο κ. Πτωχός είναι ο δημοφιλέστερος μεταξύ των υποψηφίων, με βάση τις απόψεις που εξέφρασαν όσοι γνωρίζουν τον καθέναν. https://pelop.gr/dimoskopisi-data-rc-gia-perifereia-peloponnisou-proigeitai-o-d-ptochos-krataei-dynameis-o-p-tatoulis/  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ DATARC
Με ένταση αντέδρασε η παράταξη Τατούλη που όπως φαίνεται θα επενδύσει στο αντιΣαμαρικό ύφος Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει :Με απροκάλυπτη έπαρση η παράταξη του κ. Πτωχούέτρεξε να στείλει Δελτίο Τύπου και να κάνει δηλώσεις για τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης για τις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο προκειμένου να τονώσει το ηθικό της παράταξης και των υποψηφίων του.
Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣδεν περίμενε να δημοσιευτεί μια δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό εφημερίδας και site της Πάτρας για να ακούσει τουςσυμπολίτες μαςστην Περιφέρειά μας, καθώς από την εμπειρία και την καθημερινή επαφή μας σε κάθε χωριό και πόλη του τόπου μας καταγράφεται το ρεύμα νίκης του Πέτρου Τατούλη.
Γνωρίζουμε επίσηςκαι τα ευρήματα 2 ακόμη πρόσφατων δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρίες ερευνών.Και οι 2 αυτές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι ο Πέτρος Τατούλης προηγείται, τόσο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όσο και στην πρόθεση ψήφου από την πρώτη Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου.
Βεβαίως σήμερα, έχουμε ακόμη μία δημοσκόπηση που καταγράφει ως καταλληλότερο για Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη, γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της Πελοποννήσου. Είναι μεγάλη η ευθύνη που μας αναθέτει η λαϊκή βούληση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα την υπηρετήσουμε μέχρι κεραίας.
Μελετώντας και αυτή τη δημοσκόπηση μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι ο κ. Πτωχός δεν έχει κατορθώσει να πείσει ότι ως υπάλληλος του κ. Σαμαρά μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, όπως αλαζονικά επαναλαμβάνει.
Και αυτή η δημοσκόπηση αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όλα εκείνα τα συστήματα που με περίσσεια ανοησία πίστεψαν ότι θα «εγκαταστήσουν» τον εκλεκτό τους στη θέση του Περιφερειάρχη.
Και αυτή η δημοσκόπηση, όπως και σειρά άλλων που διενεργούνται και θα διενεργηθούν έως τις εκλογές, αποδεικνύει αυτό που η παράταξή μας υπηρετεί από θέση αρχής: η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και κομματικούς στρατούς.
Όπως ξεκαθαρίζεται μέρα-μέρα, οι πολίτες της Πελοποννήσου γυρνούν την πλάτη σε κάθε λογής χαλκεία και δεν προτίθενται να εμπιστευτούν την τύχη του τόπου σε υπηρέτες συστημάτων. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου θα κριθεί στην κάλπη. Εκεί όλοι μας οφείλουμε να αρθούμε στο ύψος της περίστασης και να μετρηθούμε. Εκεί κρίνεται το μέλλον του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Εμείς συνεχίζουμε κάθε μέρα να επικοινωνούμε με τους Πελοποννήσιουςκαι να αναδεικνύουμε το πρόγραμμά μας και τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις μαςγια την Πελοπόννησο του 2030.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την νήσο Λέσβο στον Ιερό Ναό της «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, από 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξεκινά την Τετάρτη 20/9, το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

Έναρξη 2ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Χώρος απονομής των Βραβείων, προβολών και δράσεων του Φεστιβάλ: Αίθουσα Πνευματικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γαβρήλος για Εργασιακό: «Φτωχοποίηση του κόσμου της εργασίας και κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων»

Γιώργος Γαβρήλος για Εργασιακό ΝΔ: «Φτωχοποίηση του κόσμου της εργασίας και κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων. Σήμερα ψηφίζονται οι χειρότερες ρυθμίσεις για το εργασιακό δίκαιο, από Μεταπολίτευση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Live Streaming η παρουσίαση του προγράμματος για την Πελοπόννησο από τον Δημήτρη Πτωχο

Σε live streaming σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, στις 19:00,ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός θα παρουσιάσει τους υποψήφιους και το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »