Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Αυτοκτόνησε Ελβετός ποδοσφαιριστής

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Καρίμ Γκαζέτα. Ο 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρούνταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Γκαζέτα έπεσε από τον όγδοο όροφο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό.
Ο 27χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Ζιρίνσκι του Μόσταρ. Είχε πάρει μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, όμως λόγω τραυματισμών πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δύο φορές.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνάντηση Ανδριανού – Λιβάνιου για τα έργα αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν την Αργολίδα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Αργολική Ανάπτυξη»: Φραγκιουδάκης, κ.ά. στο πολιτικό παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε

“Προφητικό” σχόλιο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Αργολική Ανάπτυξη” μια μέρα πριν την παραίτηση Φραγκιουδάκη απλά και μόνο από την αντιδημαρχία, η οποία προκάλεσε την διαγραφή του από την παράταξη Ορφανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »