Σε ετοιμότητα ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενόψει της χειμερινής περιόδου

Συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 3/11/2022 στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών υπό τους αντιδημάρχους Δημήτρη Κρίγγο, Θοδωρή Οικονόμου, Πέτρο Μαρλαγκούτσο , Βασίλη Τάγκαλη , Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Δελογιάννη και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑΡΜ Γιάννη Καχριμάνη.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού όλων των υπηρεσιών του Δήμου και της πολιτικής προστασίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου. Το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΔΕΥΑΑΡ-Μ, βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία, εποπτεύουν και επεμβαίνουν, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Παρέμβαση Γιάννη Μαργέτα για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ερμιονίδας

Ατυχώς για το Δήμαρχο Ερμιονίδας κ Γιάννη Γεωργόπουλο στον Πόρο, στις 24 Ιουνίου 2024, όπου έγινε η παρουσίαση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου που αφορά και το Δήμο μας, ήταν παρόντες και πολλοί κάτοικοι και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΚΝ: Κυνική παρέμβαση υπέρ συγκεκριμένων εργοδοτικών συμφερόντων στο νέο ν/σ του Υπουργείου Εργασίας

Νέο ν/σ του Υπουργείου Εργασίας: Κυνική παρέμβαση υπέρ συγκεκριμένων εργοδοτικών συμφερόντων, ναρκοθέτηση του διαλόγου για την αποκατάσταση πλαισίου ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »