Μαθητές από τρεις Ευρωπαϊκές χώρες και το Άργος συνάντησε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος

Είκοσι πέντε μαθητές από Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και το Άργος, συμμετείχαν σήμερα σε δραστηριότητα προσομοίωσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Τους μαθητές καλωσόρισε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος.
Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων μίλησε εν συντομία για την ιστορία του Άργους όπως επίσης τους εξήγησε και τον τρόπο διακυβέρνησης του Δήμου αλλά και την καθιερωμένη ανοικτή συνάντηση με τους πολίτες.
Το πρόγραμμα Erasmus+ αντιμετωπίζει την περιορισμένη συμμετοχή των πολιτών στις δημοκρατικές διαδικασίες και την έλλειψη γνώσης τους σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και προσπαθεί να τους βοηθήσει να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή της κοινότητάς τους καθώς και στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Ένωσης.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Άργος: Συναυλία νέων βραβευμένων σολίστ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Δαναού»

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 7 μ.μ. ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεών του, με συναυλία νέων βραβευμένων σολίστ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: «Θέλουμε Ουσιαστική Ανακύκλωση και ουσιαστικό έλεγχο στην διαχείριση Ευρωπαϊκών κονδυλίων»

Τάσος Λάμπρου: «Θέλουμε Ουσιαστική Ανακύκλωση ,και ουσιαστικό έλεγχο στην διαχείριση Ευρωπαϊκών κονδυλίων στα πλαίσια του προγράμματος της κυκλικής οικονομίας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »