Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία τη Δευτέρα στο Ναύπλιο λόγω ασφαλτοστρώσεων

Άδεια διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς επίσης και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, επί της οδού Αιγίου, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, αποφάσισε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων.

Αναλυτικά:

“Αποφασίζουμε
Να χορηγήσουμε άδεια διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς επίσης και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, στο τμήμα ανόδου της οδού Αιγίου προς την οδό Σπάρτης (από τη συμβολή της οδού Αιγίου με την οδό Κώνστα έως της συμβολή της οδού με την οδό Σπάρτης) τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 όπως αποτυπώνεται στον συνημμένο χάρτη Google, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Θα τοποθετηθεί η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση :
Ρ-2 Υποχρεωτική διακοπή πορείας
α) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Κώνστα
β) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Μεθώνης και
γ) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Κυπαρισσίας

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΗ Δ.Τ.Υ.Δ.Ν.
ΚΑΡΔΑΡΑΚΟΥ ΟΛΓΑ
ΤΟΠ. ΜΗΧ. ΠΕ”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πρόεδρος ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου για τα μέτρα της ΔΕΘ: Διαψεύστηκαν οι προσδοκίες των μικρομεσαίων

Για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες ανέμεναν τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ με μία ελπίδα ότι θα υπήρχαν και για αυτούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μάκαρης: Αναγκαία τα μέτρα πρόληψης και ο εμβολιασμός για την αντιμετώπιση της ευλογιάς στην Πελοπόννησο

Το νέο κρούσμα ευλογιάς στο Κεφαλάρι Άργους οδήγησε στη θανάτωση και των 49 ζώων της εκτροφής. Για τον κτηνοτρόφο χάθηκε μέσα σε μία ημέρα το εισόδημα και ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει. Είναι όμως τα σχολεία πραγματικά έτοιμα; – Της Έλενας Λεζέ

Πίσω από την εικόνα της ομαλής έναρξης τα ελληνικά σχολεία εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ελλείψεις προσωπικού, προβλήματα υποδομών και αυξημένες ανάγκες που δεν μπορούν να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »