Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Ψυχογυιού στο Εργατικό Κέντρο Άργους

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Παναγιώτης Ψυχογυιός στο κατάμεστο από κόσμο Εργατικό Κέντρο Άργους.
Τον Παναγιώτη Ψυχογυιό προλόγισε ο κ. Νίκος Μήλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και η Μάνια Δεδέα, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού.
Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση, μέσα κι έξω από το εργατικό κέντρο του Αργους, με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός έδωσε το μήνυμα της Αλλαγής και της Ανανέωσης στην Αργολίδα.
« Σήμερα είναι όλοι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο και δυνατό, η ανανέωση μαζί με την εμπειρία είναι σήμερα εδώ, η πίστη, το πάθος, το όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα για μία καλύτερη Αργολίδα είναι σήμερα εδώ, η Αλλαγή είναι εδώ. Δώστε μου την δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να διεκδικήσω λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. Και θα το πράξω πάντα πιστός σε αρχές και αξίες, με καθαρές θέσεις και ξεκάθαρο πρόσταγμα. Να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνω ο Παναγιώτης που γνωρίσατε στο σχολείο, στην γειτονιά, στις πλατείες, στο γήπεδο, στο γραφείο. Ένας από εσάς!»

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ubi concordia, ibi victoria (Όπου ενότητα, εκεί νίκη): Μόνο ενωμένοι στην Παγκόσμια Αναταραχή-Γράφει ο Δρ. Γεώργας Αναστάσιος

Η Ευρώπη κατάφερε να διατηρήσει , έστω με δυσκολία , τις ευρωπαϊκές δημοκρατικές δυνάμεις ΕΛΚ, Σοσιαλιστές , Πράσινοι , σε ρυθμιστές με την άνετη πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Έρχεται ο 16ος Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος – Κυριακή 15 Ιουνίου 2025-Πρόγραμμα

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας (μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ), σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, την Τοπική Κοινότητα Προσύμνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προσύμνης,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μια μεγάλη αγκαλιά από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ναυπλίου για τα τρία ανήλικα που φιλοξενούν

Μια μεγάλη αγκαλιά έχουν ανοίξει από χθες η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ναυπλίου για τρία ανήλικα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί από χθες,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »