Περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων στο Αργος ανακοίνωσε η Αστυνομία λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

Την εφαρμογή προσωρινών περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων, με σκοπό αφενός μεν τη ασφαλή διεξαγωγή των κινηματογραφικών γυρισμάτων και προβών της εταιρείας «Avaton Films » ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας με επιπλέον στόχο την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, στην πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα : Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Την εφαρμογή προσωρινών περιοριστικών μέτρων- ρυθμίσεων στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων, την Παρασκευή 03/06/2022 και κατά τις ώρες 14:00-17:30, ως ακολούθως:
Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στο τμήμα
της οδού Β. Σοφίας από την διασταύρωση με την οδό Κοραή
της οδού Β. Κων/νου από τη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου έως το τέρμα της οδού
της οδού Κορίνθου από τη διασταύρωση με την οδό Αγγελή Μπόμπου έως τη διασταύρωση με την οδό Β. Κων/νου
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελή Μπόμπου, Μυστακοπούλου, Βασ. Σοφίας, Κοράη, Κορίνθου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γεν. Κολοκοτρώνη και Φείδωνος.
Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ανωτέρω ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν κατά την κρίση του οικείου Τμήματος Τροχαίας Άργους- Μυκηνών.
Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Η εταιρεία ««Avaton Films» οφείλει σε όλη τη διάρκεια των κινηματογραφικών γυρισμάτων:
α. για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των τροχονόμων του Τ.Τ. Άργους- Μυκηνών.
β. να ενημερώσει (κρίνεται σκόπιμο) έγκαιρα τους πολίτες με κάθε πρόσφορο μέσο ( Μ.Μ.Ε., ιστότοπό της, συνδρομή του οικείου Δήμου κλπ) για την εκτέλεση των κινηματογραφικών γυρισμάτων και την ισχύ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
Το Τ.Τ. Άργους- Μυκηνών όπως μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα για την υλοποίηση της παρούσας.
Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίΖει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, οι δε παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν. 2696/99 ΦΕΚ.57-Α’). όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007 και Ν.3710/2008.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Επιτροπή Διαφάνειας χωρίς διαφάνεια: Η «Νέα Εποχή» και η πολιτική του “καμία συνενοχή!

Η πρόσφατη παραίτηση της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» από την Επιτροπή Διαφάνειας του Δήμου Ναυπλιέων άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην τοπική πολιτική σκηνή. Με λόγο αιχμηρό και κατηγορηματικό, η παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρέμβαση Λάμπρου: “Τα κρίσιμα θέματα για τον τόπο μας στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ”

Με αφορμή το προγραμματικό, περιφερειακό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου στην Τρίπολη κατέθεσα ένα κείμενο με τα πιο κρίσιμα θέματα που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταγγελία Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας για τα πρόστιμα σε επαγγελματίες στο Ναύπλιο

Την Τετάρτη 11/6 κλιμάκιο της αστυνομίας έκανε έλεγχο για άδειες χρήσης εξωτερικού χώρου στα καταστήματα της παλιάς πόλης Ναυπλίου, μοιράζοντας σωρηδόν πρόστιμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »