prooptiki@msn.com

Παρέμβαση Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ. Κουτσούλη

Με την παρακάτω παρέμβαση, ο κ. Δημήτρης Κουτσούλης, ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής».
Πολίτες της Πελοποννήσου, φίλες και φίλοι,
Σε λιγότερο από δύο μήνες καλούμαστε στις κάλπες να εκλέξουμε το νέο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου.
Οφείλουμε με ελεύθερη πολιτικήσυνείδηση να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και ν’ αποφασίσουμε για το καλό και την ευημερία του τόπου μας. Έφτασε η ώρα για την Πελοπόννησο, ώστε να αξιοποιήσουμε πρόσωπα και δυνατότητες του τόπου μας. Κάθε γωνιά αυτής της γης, να αναπτυχθεί ισότιμα ώστε να διεκδικήσουμε τη ζωή μας στον τόπο μας με αξιώσεις. Να δώσουμε φωνή σε νέα πρόσωπα με όραμα, όρεξη για δουλειάκαι σχέδιο.
Σήμερα η Περιφέρειά μας, είναι ουραγός στους αναπτυξιακούς δείκτες, αφούαπουσιάζει επί σειρά ετών ο αναπτυξιακός σχεδιασμός. Οφείλουμε ν’ αλλάξουμε ταχύτητα και να βάλουμε μπροστά, όχι το συμφέρον των επαγγελματιών της πολιτικής και των πολιτικών τους κηδεμόνων. Οδηγόςκαιφάρος μας πρέπει να είναι πάντα το συμφέρον των παιδιών μας, για να μείνουν και να προοδεύουν στον τόποτους. Οφείλουμε ν’ ακούμε τις τοπικές κοινωνίες ουσιαστικά και όχι προσχηματικά και να ιεραρχούμε τις ανάγκες τους, με γνώμονα τον Άνθρωπο.
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες της Πελοποννήσου,
Πριν από διακόσια και πλέον χρόνια οι πρόγονοί μας αποτίναξαν με αγώνα ζωής τον ραγιαδισμό. Σήμερα δυστυχώς αντιμετωπιζόμαστε πολιτικάως σύγχρονοι ραγιάδες και«προσφέροντας» την ανοχή μας και ενίοτε την αδιαφορία μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε πολιτικούς καιροσκόπους ν’ αντιμετωπίζουν αυτήν την ευρωπαϊκή γωνιά σαν βιλαέτι.
Η πολιτική αυτή πρακτική,μαςπροσβάλλειως πολιτικά όντα και σίγουρα δενμας κάνει υπερήφανους.
Επειδή βαρέθηκα να είμαι θεατής των εξελίξεων, ενώ δεν ασπάζομαι τη θεωρία ότι «όλοι το ίδιο είναι», αναλαμβάνω την πρωτοβουλία και την ευθύνη να ηγηθώ στη νέα αυτοδιοικητική παράταξη με την οποία ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Νέα πρόσωπα από την κοινωνία της Πελοποννήσου απαρτίζουν τη νέα πολιτική περιφερειακή οικογένεια, το έμψυχο δυναμικό με το οποίοθα χτίσουμε το μέλλον. Σε αυτήν τη λαογέννητη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Ας βάλουμε μία τελεία σε όσα μας χώρισαν. Θέλω να προχωρήσουμε όλοι μαζί γιατί η αυριανή μέρα απαιτεί βιώσιμες, ρεαλιστικές λύσεις και δεν μπορεί να περιμένει.Πάμε μαζί, αποφασισμένοι και δυνατοί, για να κάνουμε την Πελοπόννησο αφετηρία ζωής για εμάς, τους γονείς μας και τα παιδιά μας.
Το χρωστάμε αυτό στην ιστορία μας ωςπερήφανοιΜωραΐτες.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δημήτρης Κρίγγος: «Κολυμβητήριο, ένα στοίχημα γενεών το κέρδισε η δική μας»

Κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο Άργους. Ένα έργο εξαιρετικό που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των προηγούμενων ετών η δημοτική μας αρχή κατασκεύασε και είμαι περήφανος που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θα συμμετάσχει σε 2ήμερη εκδρομή στα Κύθηρα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει σε 2ήμερη εκδρομή στα Κύθηρα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »