Παρέμβαση Ανδριανού για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών της Αργολίδας από τη χαλαζόπτωση

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά με θέμα τη χωρίς καθυστέρηση αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών της Αργολίδας από τη χαλαζόπτωση της 15ης Ιουνίου 2022.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από παραγωγούς, η χαλαζόπτωση που έπληξε την Τετάρτη, 15/6 την Αργολίδα και ιδίως τις περιοχές του Νέου Ροεινού και Αγίου Αδριανού – Προφήτη Ηλία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε παραγωγούς εσπεριδοειδών, ελαιοδένδρων, κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών.

Καθίσταται συνεπώς επιτακτική η έγκαιρη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες παραγωγοί που δίνουν μάχη επιβίωσης στην τρέχουσα συγκυρία.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Ποιες είναι οι ενέργειες του ΕΛΓΑ ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις η διαδικασία αποζημίωσης και στήριξης των παραγωγών που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της 15ης Ιουνίου 2022».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Η Σιωπή Είναι Ενοχή – Απαιτούμε Την Αλήθεια Για Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

Σε σχετική ερώτηση από το Δημήτρη Κωστούρο, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στις 20 Ιανουαρίου 2025, ο κ. Φραγκιουδάκης δήλωσε κατηγορηματικά πως το κόστος το ανέλαβε η διοργανώτρια εταιρεία. Στη συνέχεια όμως, αποκαλύφθηκε η ύπαρξη email με υπογραφή του Δ. Ορφανού προς τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Αργείτικο Καρναβάλι 2025”: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Το αποκριάτικο πρόγραμμα ανακοίνωσε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, με πλούσιες εκδηλώσεις που κορυφώνονται την Κυριακή της Αποκριάς με την καρναβαλική παρέλαση και τη μεγάλη συναυλία των ONIRAMA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »