Παναχαϊκή-Παναργειακός 1-1: Μαζί στα πλέι άουτ (βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς Παναχαϊκή-Παναργειακός στο στάδιο της Αγυιάς, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Super League 2.

Επομένως, οι δύο ομάδες της Πελοποννήσου παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα λάβουν μέρος στα πλέι άουτ.

Ο Τσάνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 7′, προτού οι γηπεδούχοι απειλήσουν με τους Μαδριγάλ-Παπατόλιο στο 21′ και τον Μασούρα στο 37′.

Ο Παναργειακός έχασε ευκαιρίες με τους Κόκκορη (33′) και Κονέ (42′).

Η ισοφάριση ήρθε στο 70′ με κεφαλιά του Καστεγιάνο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Σαμόρα (46′ Χαλκιαδάκης), Γκαρσία, Τσάκνης, Καραγιάννης, Παπατόλιος, Πετράτος (59′ Σκόνδρας), Ελευθεριάδης (59′ Καστεγιάνο), Μασούρας, Μαδριγάλ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Καρέλης, Ροκάι, Τσάνι (69′ Αλιατίδης), Κονέ (46′ Χατζηδημητρίου), Σουντουρά (86′ Ντομίνγκες), Παναγιώτου, Γιόβοβιτς, Ντιαλό (62′ Ντάουντα), Κόκκορης, Ροντρίγκες.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Έκρηξη Κωστούρου προς τη Δημοτική Αρχή Ορφανού: Ως εδώ με το παραμύθι σας!!!

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται πλέον η δημοτική αρχή Ορφανού που προσπαθώντας απεγνωσμένα να κρύψει την ανεπάρκειά της αποδίδει όλα τα δεινά για το Δήμο στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Στο ψέμα απαντάμε με αποδείξεις!(βίντεο)

Στο βίντεο, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Φραγκιουδάκης, σε ερώτηση για το Φεστιβάλ Ναυπλίου 2024 ισχυρίζεται πως ο Δήμος δεν ανέλαβε το κόστος του Φεστιβάλ αλλά έρχεται σε πλήρη αντίθεση από επιστολή με υπογραφή Ορφανού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »