prooptiki@msn.com

Παναγιώτης Ψυχογυιός: «Κύριε Μητσοτάκη, η Αργολίδα δεν έχει ανάγκη από άλλους τουρίστες»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Ψυχογυιός, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Αργολίδα:

«Τα προβλήματα του τόπου μας δεν φάνηκε να αγγίζουν τον κ. Μητσοτάκη. Δεν τον άγγιξαν εδώ και 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Και σήμερα αρκέστηκε στον ηλιόλουστο καιρό μας και στα ωραία τοπία για να στηθεί άλλο ένα επικοινωνιακό σόου.

Οι Αργολιδείς έχουν κουραστεί από συνεχείς εξαγγελίες έργων και στο τέλος να βλέπουν μόνο μακέτες. Η σύνδεση του οδικού άξονα της Αργολίδας με τον Α7 αποτελεί σημείο διεκδίκησης μας εδώ και πολλά χρόνια παρολ’ αυτά παραμένει ένα έργο στις μακέτες με διαχρονική καθυστέρηση και πλέον υπερκοστολογημένο και χωρίς διασύνδεση με το Άργος. Για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο προς Λυγουριό και Ερμιονίδα κουβέντα.

Ο κ. Μητσοτάκης αγνόησε επιδεικτικά τον αγροτικό τομέα του νομού μας που τόσο έχει πληγεί τα τελευταία 2 χρόνια από την ακρίβεια και την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους. Καμία κουβέντα για έργα πνοής για την ενεργειακή επάρκεια του νομού μας ώστε να μπορούν οι παραγωγοί να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα κόστη παραγωγής. Καμία κουβέντα για τις αποζημιώσεις των αγροτών από τον ΕΛΓΑ, που δεν έχουν προχωρήσει, πάρα τις όσες νομικές διεκδικήσεις.

Καμία κουβέντα για τις νοσοκομειακές δομές του νομού μας που τόσο επλήγησαν τα χρόνια της πανδημίας ,και η κυβέρνηση επιμένει να τις απαξιώνει, αφήνοντάς τες υποστελεχωμένες.

Καμία κουβέντα σε ένα άκρως τουριστικό νομό από άκρη σε άκρη ,για την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας με την αξιοποίηση και την διασύνδεση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των 4 δήμων μας και την διασύνδεση του αγροτικού τομέα με το τουριστικό μας προϊόν που θα βοηθούσε στην απορρόφηση των προϊόντων μας.

Εκκωφαντική η απουσία και η παρέμβαση της κυβέρνησης σε ιστορικούς δήμους , όπως ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ,που ακόμα έργα πνοής όπως το Μουσείο του Άργους παραμένει εργοτάξιο τόσα χρόνια. Η συμβολική επίσκεψη στις Μυκήνες μόνο γέλιο προκαλεί στους κατοίκους που έζησαν την εγκατάλειψη και την αμέλεια, που οδήγησε στην πυρκαγιά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών πριν 2,5 χρόνια.

Η ΝΔ υπερηφανεύεται ότι η Αργολίδα είναι ένα από τα προπύργια της , την ίδια στιγμή που είναι διαχρονικά εγκαταλελειμμένη στην μοίρα της σε σχέση με την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Ο λαός της Αργολίδας όλα αυτά τα χρόνια ακούει παχιά λόγια και δυστυχώς δεν βλέπει την καθημερινότητα του να γίνεται καλύτερη. Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε ν αλλάξουμε.

Στις 21 Μαΐου δίνουμε την δική μας απάντηση με ισχυρό και ανανεωμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Αργολίδα».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

1941: Οι γερμανοί κατακτητές καταστρέφουν το χωριό Κάνδανος της Κρήτης και σκοτώνουν τους κατοίκους του

713: Τυφλώνεται ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Φιλιππικός, καθαιρείται και εξορίζεται στη Θράκη από συνωμότες του στρατού του Οψικίου. Τον διαδέχεται ο Αναστάσιος Β’, ο οποίος αρχίζει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Θα συντηρηθεί και θα μεταφερθεί σε άλλο σημείο η παλιά γέφυρα του Ερασίνου στη Ν. Κίο

Να διατηρήσει ζωντανή την συλλογική μνήμη στη Νέα Κίο επιδιώκει ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος και γι’ αυτό προτίθεται να συντηρήσει και να μεταφέρει σε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υποψήφιος με το συνδυασμό Καμπόσου στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, ο Ανδρέας Σαρρής

Με το συνδυασμό του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, «Δημήτρης Καμπόσος-Αλλαγή Πορείας», θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Ανδρέας Σαρρής, εκλεγμένο μέλος της Δ.Ε.Ε.Π Αργολίδας (ΝΟΔΕ), στις επερχόμενες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »