prooptiki@msn.com

Παναγιώτης Χ. Κοντός: “Κίνητρό μου η διάθεση προσφοράς στο Δήμο Ναυπλιέων”

Με την εμπειρία που με γέμισαν τα 35 χρόνια υπηρεσίας στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, η εξέλιξή μου στον βαθμό του Πλοιάρχου Λ.Σ. και η τοποθέτηση μου σε υπηρεσιακές θέσεις ευθύνηςως Λιμενάρχης Ναυπλίου, Λιμενάρχης Κορίνθου και Διοικητής Λιμενικού Σταθμού Τολού , πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς πάντα με απασχολούσαν τα κοινά, περνώντας στην προσωπική μου “Επόμενη Μέρα“.
Αναλογιζόμενος την ευθύνη, που πρέπει να αισθάνεται ο καθένας από εμάς, απέναντι στα κοινά πράγματα του τόπου μας δέχτηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική, προς το πρόσωπό μου, πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για την συμμετοχή μου σε ένα ανανεωμένο συνδυασμό προσώπων με τεχνογνωσία και εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς της διοίκησης του Δήμου.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει στο μυαλό μου ξεχωριστή θέση. Κίνητρό μου η διάθεση προσφοράς και η ελπίδα, ότι εσύ θα καταφέρεις αυτό που ονειρεύτηκες. Να σχεδιάζεις, να οργανώνεις, να υλοποιείς. Να δημιουργείς. Να είσαι καθημερινά κοντά στον πολίτη, στα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματά του. Να τον ακούς, να συνεργάζεσαι μαζί του. Δεν χωρούν μικροπολιτικές, μιζέρια και εγωισμοί όταν μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση. Μοναδικός προσωπικός στόχος είναι να ανταποκριθώ, με όπλα την εμπειρία και την γνώση μου σε θέματα λιμένων και λιμενικών υποδομών, λιμενικής πολιτικής, πολιτικής προστασίας, αθλητισμού και δημόσιας διοίκησης στις προκλήσεις της ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου του Δήμου μας. Ο στόχος είναι ένας και πρέπει να είναι κοινός για όλους.
Αυτοί που με γνωρίζουν από την εργασία μου, την συνδικαλιστική μου δράση, την συμμετοχή μου Δ.Σ. Συλλόγων, την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, τα πολιτιστικά δρώμενα κ.α. ξέρουν ότι πάντα ήμουν οπαδός της συνεργασίας και της επιτυχίας μέσα από κοινές δράσεις. Ξέρουν ότι ήμουν πάντα αυτός που πρότεινε και παρότρυνε να κάνουμε «όλοι μαζί» πράξη όποια ιδέα έπεφτε στο τραπέζι. Ότι στερούσα χρόνο ακόμη και από την οικογένειά μου προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που βάλαμε.
Σίγουρα αισθάνομαι πολύ όμορφα για το σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου και τα χωριά του Δήμου Ναυπλιέων.Χαίρομαι που εμείς και τα παιδιά μας μεγαλώσαμε σε αυτή την πόλη και θα ήθελα να δω τα παιδιά τους, να μεγαλώνουν εδώ σε ακόμα καλύτερες συνθήκες.Τα σχόλια των επισκεπτών μας είναι κατά γενική ομολογία από θετικά έως ενθουσιώδη. Ασφαλώς αυτό δεν γίνεται αυτόματα, μόνο του. Επιτεύχθηκε με πολύ δουλειά όλων όσων στελεχώνουν την σημερινή Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον “πανταχού παρόντα“ Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.
Σε αυτή την προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση της πόλης του Ναυπλίου και της περιφέρειας, προφανώς καταλληλότερος όλων να ηγηθεί εκ νέου είναι ο άνθρωπος που είχε το όραμα, ο άνθρωπος που άλλαξε τη εικόνα, ο άνθρωπος που μαζί με την ομάδα τουκατάφερε να κάνει το Ναύπλιο παράδειγμα για άλλες πόλεις, ο Δημήτρης Κωστούρος. Η εξέλιξη και η βελτίωση δεν σταματά ποτέ. Ναι, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, πράγματα που δεν έγιναν και πρέπει να τα ξαναδούμε. Τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια.
Και επειδή ο “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο“ υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε όποιον τομέα κληθώ να προσφέρω υπηρεσίες.
Θα ήθελα να κλείσω με την ρήση του Νίκου Καζαντζάκη η οποία με συνοδεύει σε όλη μου την ζωή και δίνει νόημα σ΄ αυτή.
“Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.”
Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου “ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ“ ζητώ την στήριξή σας υποσχόμενος να εργαστώ με ζήλο και αφοσίωση.

Παναγιώτης Χ. Κοντός
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους “ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ“
Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κωστούρο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συναντήσεις Γ. Ανδριανού στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Συναντήσεις Γιάννη Ανδριανού στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις της PEOPLECERT»

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζομένους της πολυεθνικής PEOPLECERT που έρχονται αντιμέτωποι με την τρομοκρατία της εργοδοσίας που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιατί η Αγία Βαρβάρα τιμάται ιδιαίτερα στο Ναύπλιο-Το Θαύμα και η εικόνα του ζωγράφου Α. Μπαρού-Του Γιάννη Μακρή

Όλως ιδιαίτερα τιμάται η μνήμη της μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας στον ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην πόλη του Ναυπλίου, εκεί που το 1831 δολοφονήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εκλογοαπολογιστική ολομέλεια της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας με καλεσμένη τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Την Δευτέρα, 4-12-2023 και ώρα 18.30, θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Άργους Ολομέλεια της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας. Καλεσμένη ομιλήτρια η κα. Νάντια Γιαννακοπούλου, Βουλευτής Β2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την εορταστική περίοδο

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ανακοινώνει το προτεινόμενο ωράριο για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Δεν ισχύει για την Παλιά Πόλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »