prooptiki@msn.com

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναυπλιέων Συνεργασία», Κώστας Καραμπής συστρατεύεται με το Δημήτρη Κωστούρο

Την απόφασή του να συμπορευθεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναυπλιέων Συνεργασία», Κώστας Καραμπής.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», αναφέρονται τα εξής:

Στην παράταξη μας o Κωνσταντίνος Καραμπής

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Κωνσταντίνου Καραμπή, Αυτοκινητιστή.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:
«Υποδέχομαι στην παράταξη μας τον Κώστα Καραμπή, έναν άνθρωπο με αυτοδιοικητική πορεία ως μέλος της Τ.Κ.Ανυφίου από το 2014 έως και το 2019 αλλά και μέλος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ από το 2019 έως και σήμερα.
Η εμπειρία του, η γνώση των προβλημάτων και η ενεργή συμμετοχή του στα κοινά είναι σημαντικά στοιχεία τα οποία και θα βοηθήσουν στην Επόμενη Μέρα του τόπου μας.
Κώστα καλώς ήρθες στον συνδυασμό μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Η ανακοίνωση του Κώστα Καραμπή

Ονομάζομαι Κώστας Καραμπής και μέχρι πρότινος, ήμουν υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Ναυπλιέων Συνεργασία. Αυτή μου η προσχώρηση στον συνδυασμό επόμενη μέρα σημαίνει το προφανές, η πρόταση μου, δεν έγινε αποδεκτή, τουλάχιστον για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023..
Θα μπορούσα και φρόνιμο θα ήταν να αποσυρθώ από την εκλογική διαδικασία, όμως ο κ. Κωστούρος πρότεινε την μεταξύ μας συνεργασία, την οποία και αποδέχτηκα, μεταξύ άλλων και για τους παρακάτω λόγους.
Αποδέχτηκα αυτή τη πρόταση κατόπιν ώριμου σκέψεως. Καταλυτικό ρόλο όμως της απόφασης μου αυτής, έπαιξε η γνώση των προσώπων, οι καταστάσεις και το τι διακυβεύεται πλέον, στην εξέλιξη του δήμου και στην ενότητα της περιοχής.
Όλα αυτά, συν τα τελευταία γεγονότα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πριμοδοτω, σε συνάρτηση με την πολύπλευρη αηθή επίθεση σε βάρος του προσώπου Κωστούρου, αντί της εφαρμοσμένης πολιτικής, όπως η περίοδος και οι συνθήκες επιτρέπουν, με κάνουν από επί χρόνια “αντίπαλο” να σταθώ στο πλευρό του, χωρίς δεσμεύσεις ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ή έστω με σκοπό να εφαρμόσω πράγματα μέσα από το πρόγραμμα της Ναυπλιέων Συνεργασία.
Το πρόγραμμα της Ναυπλιέων Συνεργασία μπορούσε να εφαρμοστεί μόνο! αν τελικά η πρόταση μου, γινόταν κοινωνικά αποδεκτή. Το πρόγραμμα, οι προτάσεις μου, καθώς και η έως τώρα πορεία μου στη πολιτική: πρόεδρος της τκ Ανυφίου 2011-14, μέλος της ΤΚ Ανυφίου 2014-19 & μέλος του δοκοιπαν 2019 έως σήμερα, αποτελούν σταθερές, αλλά σε καμία περίπτωση βαρίδια συνεργασίας.
Με τον κ. Κωστούρο μας χωρίζουν πολλά, μας ενώνουν πολλά περισσότερα.
Η στήριξη στο πρόσωπο του κ. Κωστούρου δεν σημαίνει ανοχή, τουναντίον, στηρίζω το πρόσωπο και περιμένω να δω ένα υπόδειγμα δημάρχου αφού έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και την εμπειρία.
Η επόμενη δημοτική περίοδος, δυστυχώς αντί να φέρνει καλύτερες μέρες, φέρνει ως συνήθως νέες προκλήσεις στους ΟΤΑ.
Επιθυμώ τη συμμετοχή σε αυτό το γεγονός, ώστε να συμβάλω με την εμπειρία μου στην αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων, για αυτό αιτουμαι τη ψήφο των πολιτών μεσα από το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Ναυπλίου, κυρίως όμως απαιτείται η κοινωνική στήριξη του συνδυασμού επόμενη μέρα, ώστε συλλογικά να διαχειριστεί τη τρέχουσα κατάσταση.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Διαμαρτυρία για την αντικατάσταση της προϊσταμένης στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, καταδικάζει την αντικατάσταση της νεοδιόριστης προϊσταμένης στο ειδικό νηπιαγωγείο Ναυπλίου από τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Είναι φανερό ότι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: Η άσκηση όλων των αρμοδιοτήτων από τις κοινότητες, απαραίτητη συνθήκη για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών

Διανύοντας τον πρώτο χρόνο της παρούσης δημοτικής περιόδου αξίζει να επισημάνουμε ότι σε επίπεδο δημοτικών κοινοτήτων υφίσταται η αγωνία τους πως πρέπει να λειτουργήσουν πως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »