prooptiki@msn.com

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ,Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ,ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να παρουσιάζεις προβληματικές καταστάσεις ,και ανυπαρξία επίλυσης κρίσιμων προβλημάτων όμως εμείς θεσμικά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε.
Έχουμε επισημάνει ότι η διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο 10 μήνες πρίν από τις Δημοτικές εκλογές ,και δεν έχει τίποτα να επιλύσει παρά μόνο…. κάνει πασαρέλα υποψηφίων και να φωτογραφίζεται.
Τους υπενθυμίζω ότι πρέπει να σε ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας και των Δημοτών μας και να προετοιμαστεί ο Δήμος μας για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο.
Μετά από καταγγελίες διαπίστωσα ότι σε πολλά σημεία του περιφερειακού δρόμου Πορτοχελίου – Ερμιόνης οικόπεδα εφαπτόμενα του δρόμου στους οποίους βρίσκονται κάδοι απορριμμάτων έχουν μετατραπεί σε μικρές χωματερές.
Το ίδιο παρατηρούμε στο δρόμο προς την ΧΗΝΙΤΣΑ και σε πολλά σημεία του Δρόμου της ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑΣ.
Η κατάσταση ήταν και είναι μέχρι σήμερα απαράδεκτη για αυτό απαιτείται άμεση παρέμβαση από την πλευρά του Δήμου.
Εμείς στα τελευταία 4 χρόνια στηρίξαμε με κάθε τρόπο την συλλογική προσπάθεια να επιλυθεί το πρόβλημα της αποκομιδής και της διαχείρισης των απορριμμάτων στο τόπο μας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε όταν εντοπίζουμε προβλήματα, αδιαφορία, καθυστερήσεις, μη υλοποίηση του προβλεπόμενου σχεδιασμού και προγραμματισμού.
Τα ερωτήματα πολλά:
– γιατί δεν έχετε τοποθετήσει μεγάλους επαγγελματικούς κάδους μέχρι σήμερα σε συγκεκριμένα σημεία του Δήμου μας όπως είχατε δεσμευτεί στο Δημοτικό συμβούλιο για τα ογκώδη
– γιατί δεν εφαρμόζεται στην Πράξη τον κανονισμό καθαριότητας που δίνει κατευθύνσεις και λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
-γιατί δεν έχετε ενημερώσει με κάθε τρόπο τους Δημότες μας και τους παραθεριστές της περιοχής πως θα διαχειρίζονται τα ογκώδη απορρίμματα και τα κλαδέματα από τα σπίτια τους. Έπρεπε να υπήρχε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών του Δήμου μας ,ο κανονισμός καθαριότητας έπρεπε να ήταν εύχρηστος οδηγός καθημερινής ατομικής και συλλογικής συμπεριφοράς.
– γιατί έχουμε σημαντικές καθυστερήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας του Δήμου μας για την καλοκαιρινή περίοδο στον τομέα της καθαριότητας .
– γιατί δημιουργείτε συνθήκες υπέρβασης του προυπολογισμού με τις γνωστές συνέπειες, λόγω εκτάκτων αναγκών να πολλαπλασιάζονται οι απευθείας αναθέσεις.
Τα προβλήματα είναι εδώ και είναι πολλά αφήστε την άκαιρη πολύμηνη προεκλογική περίοδο ασχοληθείτε με το την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας.
Είμαστε εδώ, πάντα υπεύθυνα για να παρεμβαίνουμε έγκυρα και έγκαιρα προς όφελος του συμφέροντος του Δήμου και όλων των Δημοτών μας
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πουλάς: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς στις Λίμνες Αργολίδας»

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις Λίμνες Αργολίδας παραβρέθηκε χθες Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου του Άργους λόγω έλλειψης ακτινολόγων συνεχίζεται-Οι ιθύνοντες σφυρίζουν αδιάφορα»

Την ολιγωρία του Υπουργείου Υγείας που άφησε χωρίς ακτινολόγους το Νοσοκομείο Άργους, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, στην οποία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σοκ στην Κεφαλονιά: Πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου 2,5 ετών μωρό μπροστά στα μάτια της μητέρας του που δεν ήξερε κολύμπι

Δεν το χωράει ανθρώπου νους!! Αγοράκι 2,5 ετών έχασε σήμερα τη ζωούλα του από πνιγμό σε πισίνα τουριστικού καταλύματος στην Κεφαλονιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απίστευτο περιστατικό στην Κοζάνη: 49χρονος επιτέθηκε με ξίφος, τόξο και βέλη σε 52χρονο και 4 αστυνομικούς

Συνελήφθη 49χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου και τεσσάρων αστυνομικών, σε περιοχή της Κοζάνης. Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

2011: Μια ελληνική ομάδα αγανακτισμένων πολιτών, η οποία υπό την επωνυμία «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα» καλεί μέσω του Facebook τους πάντες, σε μία ειρηνική διαδήλωση

240 π.Χ.: Καταγράφεται για πρώτη φορά το πέρασμα του Κομήτη του Χάλεϊ. 1085: Ο Αλφόνσο ΣΤ’ της Καστίλλης παίρνει πίσω το Τολέδο από τους Μαυριτανούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »