prooptiki@msn.com

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, προέβη στην κατακύρωση αναδόχου στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του με προϋπολογισμό 1.450.000 ευρώ αρδευτικού έργου Μελισσίου, όπως επίσης και στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για το με προϋπολογισμό 2.100.000 ευρώ έργο της προστασίας της όδευσης της Αρχαίας Διόλκου.

Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε επίσης το πρακτικό κατακύρωσης της σύμβασης, στο πλαίσιο του σχετικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης ανάδειξης τμήματος του ποταμού Ευρώτα, από παλαιά γέφυρα έως τον παραπόταμο Κνακίωνα, προϋπολογισμού 699.784,45 ευρώ.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου στο έργο ανάπλασης στον προαύλιο χώρο του ναού Αγίου Σωτήρος Χριστιάνων, Δήμου Τριφυλίας, προϋπολογισμού κατά τη μελέτη 625.000 ευρώ.

Προέβη επίσης η Οικονομική Επιτροπή στην έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Βαλτεσινίκο – Μυγδαλιά – Θεόκτιστο, προϋπολογισμού 370.000 ευρώ.

Ενέκρινε, ακόμα, προγραμματική σύμβαση για το προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έργο συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών σε δημοτικούς δρόμους σε Χράνους, Χρούσα και Νεοχώριο, όπως και το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για το έργο αντικατάστασης του αγωγού διάθεσης λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού Αργους – Ναυπλίου.

Εξ άλλου, η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου του έργου ανάπλασης των πλατειών ΟΕΚ Μεγαλόπολης και Ψαθίου.

Τέλος, εκτός ημερησίας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους των διακηρύξεων δύο ηλεκτρονικών διαγωνισμών με αντικείμενο, αφ’ ενός την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδένδρων και αφ’ ετέρου την παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας στους ελαιώνες, στο πλαίσιο του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στη Μεσσηνία για τα έτη 2022, 2023 και 2024.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πουλάς: «Σε κίνδυνο η καταβολή των φετινών επιδοτήσεων από τις παλινωδίες στον ΟΣΔΕ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ»

Πουλάς: «Σε κίνδυνο η κανονικότητα καταβολής των φετινών επιδοτήσεων από τις συνεχιζόμενες για τρίτη χρονιά παλινωδίες στη λειτουργία του ΟΣΔΕ και του ΟΠΕΚΕΠΕ» Ερώτηση σχετικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΕΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Την άρνηση ελέγχου στη ΔΕΥΑΕΡ καταγγέλλει η συντονιστική επιτροπή αντιπολίτευσης Δήμου Ερμιονίδας αναφέροντας τα ακόλουθα :Ως Συντονιστική Επιτροπή της Αντιπολίτευσης αποστείλαμε στις 07 -04-2022 επιστολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απάντηση Θεοδωρικάκου σε Ανδριανό για την ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Στην 2189/19-4/2022 Αναφορά που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1914: Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που αναγνωρίζει την αυτονομία της Β. Ηπείρου από την Αλβανία

1521: Ο Εδουάρδος Στάφορντ, 3ος δούκας του Μπάκιγχαμ, εκτελείται για προδοσία. 1590: Η Άννα της Δανίας στέφεται βασίλισσα της Σκωτίας. 1642: Ο Πολ Σομεντί ντε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γκιόλας: Κίνδυνος για τις παραλίες της Επιδαύρου οι νέες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στο Σαρωνικό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ» Σημαντική σύσκεψη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
No more posts to show