Ξύλο μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο σε χωριό του Ναυπλίου-Συλλήψεις και για χρήση μαχαιριού

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου, έξω από σχολείο σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν, χθες (22.1.2025) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου, -2- ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα -5- άτομα.

Ειδικότερα, χθες (22.1.2025) το μεσημέρι έξωθεν σχολικού συγκροτήματος σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλιέων, ανήλικος ημεδαπός πλησίασε έτερο ανήλικο ημεδαπό, τον εξύβρισε και του κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα του, ενώ ακολούθως ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο και ακόμα -5- ανήλικοι.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, στο ανωτέρω περιστατικό εμπλέκεται ακόμα -1- ανήλικος ο οποίος επιτέθηκε στον παθόντα με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Για άλλη μια χρονιά η εργατική τάξη της χώρας μας πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στους χώρους δουλειάς, που έχουν μετατραπεί σε “αρένες θανάτου”. Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αμέτρητες “κοιλάδες των Τεμπών” στην εργασία, αλλά και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών στηρίζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μυκήνη»

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τάσο Αθανασόπουλο παρευρέθηκαν το Σάββατο 26 Απριλίου, στην εκδήλωση ανασυγκρότησης του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μυκήνη», στον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σεμινάρια “Τεχνικών Ασφαλείας” από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »