Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει ο παραγκωνισμός της συνεργαζόμενης παράταξης στη δημοτική αρχή Ορφανού, “Ανάπλι Εμπρός” και του επικεφαλής της Κώστα Καράπαυλου, από τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Κώστας Καράπαυλος που δεν είναι τακτικό μέλος της επιτροπής αλλά πρώτο αναπληρωματικό, δεν έχει κληθεί ποτέ να αντικαταστήσει κάποιο συνάδελφό του που απουσιάζει, αλλά διαρκώς παρακάμπτεται από άλλα αναπληρωματικά μέλη της παράταξης “Όραμα Δημιουργίας”, του Δημήτρη Ορφανού.
Σημειώνεται, ότι ο Κώστας Καράπαυλος, είναι έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος που ασχολείται επί δεκαετίες με τα κοινά και έχει αναδείξει πολλά θέματα για τον Πολιτισμό (και όχι μόνο) στο Δήμο Ναυπλιέων.
Σε ανάρτησή του, το πρωί της Παρασκευής 23 Μαΐου εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά του, αναφέροντας τα εξής:
«Να σε πηδάνε έτσι επειδή γουστάρουν
Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να είναι επιθυμητό
Σε άλλες όμως;
17 μήνες να μην κληθω ούτε μία φορά να αναπληρώσω κάποιον/α απόντα/ούσα; Τόσες φορές να με πηδήξουν για τον επόμενο; Ούτε μία φορά να μην κληθω να αντικαταστήσω κάποιον/α που θα απουσιάζει; Για την δημοτική επιτροπή λέω που έχει καίριες αρμοδιότητες
Η υπομονή εξαντλήθηκε»