prooptiki@msn.com

Ναύπλιο: Ο Γιώργος Λυσίκατος με τον Δημήτρη Κωστούρο στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Μήνυμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Λυσίκατου για τις δημοτικές της 8ης Οκτωβρίου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για προσφορά, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”.
Αγαπάω τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Νοιάζομαι και προβληματίζομαι για το μέλλον του. Θεωρώ υποχρέωση μου να συνεισφέρω και εγώ από τη μεριά μου, με κάθε γνώση και δύναμη που διαθέτω στα κοινά του Δήμου μας.
Είμαι ανοιχτός στο να ακούσω τους προβληματισμούς σας και τις ιδέες σας και μαζί να δώσουμε λύσεις.
Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στη τοπική αυτοδιοίκηση και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ από την δικιά μου πλευρά για το καλό του τόπου μας.

Φίλες και Φίλοι,
Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελούν μια κρίσιμη αναμέτρηση για τη πορεία του Δήμου μας. Την προηγούμενη τετραετία στον Δήμο Ναυπλιέων, παράχθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο, κάτω, μάλιστα, από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες: πανδημία, ενεργειακή κρίση κ.λ.π. Παρ’ όλα αυτά στον Δήμο μας υλοποιήθηκαν μικρά και μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία αποτελούν επένδυση για τις επόμενες γενιές. Στόχος μας είναι να συνεχιστούν τα έργα σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ανεβάζοντας περισσότερο τον πήχη, για έναν Δήμο που αξίζει στους δημότες του. Πάντοτε, έχοντας ως προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Με τη δύναμη που μου δίνει η άμεση επαφή με τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθεια μου με την ψήφο σας!
Ο εκλογικός νόμος επιτρέπει τέσσερις (4) σταυρούς στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και σας ζήτω να είμαι ένας από αυτούς!

Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσω να είμαι όπως πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση
Λυσίκατος Γεώργιος του Νικολάου

-Ελεύθερος Επαγγελματίας
-Απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Δομικών Έργων
-Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας
-Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑΝ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Αλλαγή Πορείας»: «Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο, εκτός από εσάς που ζείτε στον πύργο σας!»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η παράταξη «Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος» στην ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας» του Γιάννη Μαλτέζου, αναφορικά με τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων που εκτελούνται στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της κακής νομοθέτησης και των ρυθμίσεων με αστερίσκους» (βίντεο)

Ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη δευτερολογία του για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα του υποψ. δημοτικού συμβούλου για το Δήμο Ναυπλιέων, Χρήστου Ζέρβα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου θα είναι στις επερχόμενες αυδιοικητικές εκλογές ο σημερινός πρόεδρος του ιδρύματος Μαρίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό από κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη

Ηχηρό μήνυμα καθολικής κινητοποίησης και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για τη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, έστειλαν από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Ο Δημήτρης Κωστούρος εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο την Παρασκευή (22/9)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »