prooptiki@msn.com

“ Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Πίσω ολοταχώς με τον Αναγνωσταρά Γενικό Γραμματέα!

Ανακοίνωση από την παράταξη “ Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”

«Μόνο θυμηδία και προβληματισμό δημιουργεί η χθεσινή απόφαση του κ. Ορφανού Δημάρχου Ναυπλιέων να τοποθετήσει ως Γενικό Γραμματέα του Δήμου τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Μην περιμένετε, εσείς και τα φερέφωνα σας, να σας δώσουμε και συγχαρητήρια για την επιλογή σας. Τον Δήμο Ναυπλιέων δεν θα τον κάνετε φέουδο σας και δεν θα σας αφήσουμε να το χωρίσετε σε τιμάρια.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας πολύ γρήγορα θα αντιληφθούν τι έχει συμβεί και θα σας γυρίσουν τη πλάτη. Η όποια περίοδος χάριτος που μπορεί να είχατε έληξε άδοξα. Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα τι θέλατε να κάνετε. Στο «νέο», θολό και επικίνδυνο μοντέλο διοίκησης που πάτε να εφαρμόσετε θα μας βρείτε απέναντι σας. Γιατί είμαστε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία θα υπερασπιστεί και θα διασφαλίσει τα συμφέροντα των συμπολιτών μας στο ακέραιο, όπως κάναμε εδώ και 10 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου.

Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» με τον επικεφαλής μας Δημήτρη Κωστούρο, καταγγείλαμε προεκλογικά τις υπόγειες συναλλαγές των κ.κ Ορφανού, Μάκαρη και Καράπαυλου. Κατηγορηθήκαμε για αλόγιστα ψέματα και υποκρισία.

Δυστυχώς η μονταζιέρα που στήσατε αποκαλύφθηκε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η ωμή και απροκάλυπτη συναλλαγή μεταξύ του κ. Ορφανού και Μάκαρη με τις ευλογίες του κ. Καράπαυλου είναι πλέον μπροστά μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων δυστυχώς διοικείται από ανθρώπους με ιδεοληψίες και προσωπικές επιδιώξεις. Είναι οφθαλμοφανές ότι Μάκαρης και Καράπαυλος θέτουν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Ορφανό σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας που θα δημιουργήσει σε σύντομο διάστημα τριγμούς στη λειτουργία του Δήμου.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εδώ δηλώνοντας παρών και ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση για το καλό των συμπολιτών μας, για να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να χειραγωγήσει και ενδεχομένως να εξυπηρετήσει συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Απάντηση Κυρανάκη σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι

Απάντηση σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι: «Αναμένεται η έκδοση απόφασης της αρμόδιας Προϊσταμένης του Κτηματολογικού Γραφείου Πελοποννήσου, μετά από εισήγηση του Προϊσταμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1ο ΓΕΛ Ναυπλίου: Οι μαθητές συζήτησαν για τη Δημοκρατία με τον Πανεπιστημιακό καθηγητή Αρ. Χατζή

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΑΤΖΗ Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, στον χώρο της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Εκδήλωση με τίτλο «Νεότερη Ελληνική Ιστορία: Η οπτική του Gunnar Hering»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Νεότερη Ελληνική Ιστορία: Η οπτική του Gunnar Hering».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Nέες προσπάθειες απάτης-Επιτήδειοι παριστάνουν υπαλλήλους της Περιφέρειας και ζητούν τηλεφωνικώς κωδικούς e-banking

Την προσοχή στους πολίτες εφιστά, για ακόμα μία φορά, καθώς τα περιστατικά συνεχίζονται, με ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »