Ναύπλιο: Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στο Βουλευτικό

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο δύο μουσικά σύνολα από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα, την ‘Μπαντίνα’ με υπεύθυνη καθηγήτρια την Χρυσούλα Στρογγύλη και την ‘Jazz Band’ με Υπεύθυνο Καθηγητή τον Σπύρο Μουρελάτο.

Την εκδήλωση θα ανοίξει το Σύνολο Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους Σπύρο Μαρίνη, Γεωργία Χατζημπαλάση και Κωνσταντίνο Συρράκο, ενώ ξεχωριστή παρουσία θα έχει το νεοσύστατο ‘Σύνολο Τζαζ’ με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους Δημήτρη Κουτάντο, Δέσπω Βαρουδάκη, Παντελή Λεγάκη και Κωστελέτο- Λινοξυλάκη Γιώργο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μαργέτας: Επιτακτική η ανάγκη για άμεσες ενέργειες στον πλημμυρισμένο κάμπο των Διδύμων

Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις επιδεινώνουν την ήδη δύσκολη κατάσταση με τα συσσωρευμένα νερά στον κάμπο των Διδύμων. Αυξάνουν διαρκώς οι κατοικίες που αντιμετωπίζουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου για την επίσκεψη Γεωργιάδη στα Νοσοκομεία της Αργολίδας

Από τα όσα είπε και την ανακοίνωση του υπουργείου υγείας, φαίνεται ότι ο υπουργός δεν έχει επαφή με την καθημερινότητα ούτε των υγειονομικών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »