prooptiki@msn.com

Ναύπλιο: Δήλωση Δημήτρη Σμυρλή για την αποχώρησή του από την παράταξη Ορφανού «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Δημήτρης Σμυρλής: «Αποχώρησα από το συνδυασμό “Όραμα Δημιουργίας” για λόγους που άπτονται της ηθικής και του αξιακού μου κώδικα»

Δήλωση παραχώρησε ο Δημήτρης Σμυρλής, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ, στην ιστοσελίδα akromolio.gr, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από την παράταξη του Δημήτρη Ορφανού, στο Δήμο Ναυπλιέων, τις παραμονές της ανακήρυξης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου.

Η δήλωση του Δημήτρη Σμυρλή έχει ως εξής:

«Πριν από λίγο καιρό, αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» του κ. Δημήτρη Ορφανού και να ασχοληθώ με τα κοινά, για πρώτη φορά, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου και την ανιδιοτελή διάθεση μου να προσφέρω στην πόλη μου μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου για ένα καλύτερο αύριο.

Λόγοι που άπτονται της ηθικής και του αξιακού μου κώδικα, με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας». Λόγοι, τους οποίους δεν έχω δικαίωμα να αποσιωπήσω από τους συμπολίτες μου υφαρπάζοντας την ψήφο τους.

Έως τώρα, τόσο στην προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή μου ζωή, πορεύτηκα με αξίες, οι οποίες είναι απαράβατες και αδιαπραγμάτευτες για εμένα.

Θα συνεχίσω να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο, με ξεκάθαρα καθαρή διοίκηση, με λογοδοσία στους πολίτες, χωρίς σκάνδαλα, καθώς δικαιούμαστε και πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική στην Πόλη μας, το Ναύπλιο.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου όπως έπραξα τόσα χρόνια».

Δημήτρης Σμυρλής
υποστράτηγος ε.α ΕΛ. ΑΣ.»

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από την ανακοίνωση του κου Σμυρλή ως υποψηφίου συμβούλου, από το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και συνοδευόταν από την εξής δήλωση του Δ. Ορφανού:

“Αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για μένα, η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Σμυρλή τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς όλο τον συνδυασμό!
Ο Δημήτρης Σμυρλής, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπηρετήσει την πατρίδα ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και αποστρατεύτηκε το 2017 με τον βαθμό του Υποστρατήγου. Εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα Δίωξης Ναρκωτικών, Οργανωμένου Εγκλήματος , Τρομοκρατίας, Εμπορίας Ανθρώπων (Human Trafficking), καθώς επίσης και στην καταπολέμηση απατών κατά των συμφερόντων της Ε.Ε (OLAF), εκπροσωπώντας τη χώρα μας ως επικεφαλής διεθνών ερευνών στα θέματα αυτά (Join Investigation Team- JIT). Μεταξύ άλλων, υπηρέτησε με επιτυχία σε καίριες και σημαντικές θέσεις της ΕΛ. ΑΣ., όπως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ως Τμηματάρχης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος ως Διευθυντής.
Επίσης από το 2001 έως το 2012 υπηρέτησε με επιτυχία στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου ως Διοικητής.
Ως εκ τούτου γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μας και της τοπικής κοινωνίας . Αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά και να ενταχθεί στη νικητήρια ομάδα μας με κίνητρο την αγάπη και θέληση για προσφορά στο Δήμο μας.
Για ένα Όραμα Δημιουργίας δίχως φόβο.
Ένα Όραμα Διαφάνειας!
Ένα Όραμα προσιτό προς όλους τους πολίτες.
Δημήτρη, καλώς όρισες στην ομάδα μας και είμαι σίγουρος πως με τις δικές σου δυνάμεις, η αλλαγή σελίδας, ανάκαμψης και διαφάνειας του Δήμου μας, είναι πιο κοντά από ποτέ!
Καλή επιτυχία και καλό αγώνα Δημήτρη! ”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιώργος Καχριμάνης : Η αυτοδιοίκηση , το συναίσθημα της προσφοράς με συναρπάζει- Η επόμενη μέρα είναι το μέλλον

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργολική Ανάπτυξη ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καριμανης για να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για την ανάγκη επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υπουργό Εσωτερικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Προσκυνηματικός Ιερός Ναός «ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» Άργους: Εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος, όπου το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατανοούμε την απελπισία του επερχόμενου επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης όμως …ο καιρός γαρ εγγύς!

Αμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Καμπόσου απέναντι στον Γιάννη Μαλτέζο και στις νέες επιθέσεις που έχει εξαπολύσει . Σε σχετική ανακοίνωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »