prooptiki@msn.com

Ναύπλιο: Απέργης, Καραντζούλης, Βασιλάκου στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παπαδημόπουλου

Την πρώτη τριάδα υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Παπαδημόπουλος.
Ο Γιώργος Απέργης, δημόσιος υπάλληλος, ο Χρήστος Καραντζούλης, επιχειρηματίας και η Κατερίνα Βασιλάκου, θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων.
Ακολουθούν τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Απέργης Γιώργος
Γεννήθηκα το 1956 στο Αιγάλεω. Τελείωσα τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αιγάλεω και από το 1982 εργάζομαι στο Δημόσιο. Από το 2000 ζω στο Ναύπλιο και εργάζομαι στη Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, από το 2011 ως προϊστάμενος του τμήματος Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης. Έχω πολυετή συνδικαλιστική δράση (αντιπρόεδρος – γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αργολίδας – Κορινθίας) και πολιτική δράση στο ΠΑΣΟΚ. Είμαι παντρεμένος με την Απέργη-Νταβίλη Χαρίκλεια με την οποία έχω αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη.
Αποφασίζω να είμαι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με την ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο γιατί ενστερνίζομαι τις θέσεις και τις αξίες που υπερασπίζεται και έχω πεισθεί για τη συνέπεια των πράξεων του από την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

https://www.facebook.com/napliaenomeni/posts/pfbid0b27KhXP1NhU7yPoSYGGQZRvnGxDwGM2bu3RSRmUy2kpNjw2n5MDoaDnXnvtYkM9Pl

 

Καραντζούλης Χρήστος
Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως επιχειρηματίας. Η μοναδική περίοδος που έλειψα από τον τόπο μου ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ το ενδιαφέρον μου για την πόλη με οδήγησε στο να διατελέσω κατά το παρελθόν Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αργολίδας επί μία δεκαετία.

Το Ναύπλιο αποτελεί ένα Δήμο προνομιούχο αλλά και άτυχο μαζί. Από τη μία πλευρά η φυσική του ομορφιά, η βαριά ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και η τουριστική δυναμική του δίνει την δυνατότητα και προοπτική να γίνει ένας Δήμος πρότυπο εντός και εκτός του ελλαδικού χώρου. Από την άλλη πλευρά είναι άτυχος καθώς τα πλεονεκτήματα του δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, ενώ πολλές φορές η πόλη δίνει την εντύπωση πως είναι αφημένη ή επαναπαυμένη στα όσα την έχει προικίσει η φύση.

Η αγάπη για το τόπο μου, τον τόπο των παιδιών και των φίλων μου και η θέλησή μου για πιο ανθρώπινη και βιώσιμη καθημερινότητα, με σεβασμό στους πολίτες, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με τον νέο και ελπιδοφόρο συνδυασμό ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο. Έναν συνδυασμό που τον συγκροτούν πολύ αξιόλογα πρόσωπα, με ανιδιοτέλεια, σοβαρότητα, όρεξη και μεράκι να εργαστούν για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη τους και τους δημότες αυτής.

https://www.facebook.com/napliaenomeni/posts/pfbid0341JpawLoLMybfF8GsrRmzE7W1tSUMyNN2uMeJHRw9Nr1mes3Tzi9eWR5zCnSPs6kl

Βασιλάκου Κατερίνα

Ονομάζομαι Κατερίνα Βασιλάκου, κατοικώ στον Άγιο Αδριανό και εργάζομαι στο Ναύπλιο τα τελευταία 24 χρόνια. Η απόφαση μου να στηρίξω τον εκλογικό συνδυασμό «Ναυπλία Ενωμένη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτριο Παπαδημόπουλο ήταν μονόδρομος καθώς οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει και το όραμα του για τον δήμο μας ταυτίζονται με τις δικές μου. Στόχος μου εκτός από την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας είναι και η ευκαιρία του απλού πολίτη να δώσει φωνή στις σκέψεις και τα θέλω του γνωρίζοντας ότι θα ακουστούν.

https://www.facebook.com/napliaenomeni/posts/pfbid02ZcdwDsosYJAkaKbeuyrZqwDwwTXowpm2UvtPwtjHZ31WfodzeUm2b6Wpo5Uh9JmEl

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επαναδημοπρατείται η λιμνοθάλασσα Θερμησίας, σύντομα και η διακήρυξη για το Βιβάρι

Σε τηλεδιάσκεψη μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της εν λόγω

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »