prooptiki@msn.com

Ναύπλιο: Αλλαγές στην προκήρυξη 7ου δρόμου Καραθώνας-Αρβανιτιάς

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Δρόμος Αρβανιτιάς-Καραθώνας ( Εντεταλμένος Δ. Σύμβουλος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος), σύμφωνα με το νέο δελτίο τύπου από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας που αναφέρει τα εξής:

Έλα στο μαγικό Ναύπλιο!
Έλα να τρέξουμε μαζί σε μια διαδρομή δίπλα στη θάλασσα!!!
7ος Δρόμος Καραθώνας – Αρβανιτιάς

Οι Μαραθωνοδρόμοι & Δρομείς Αργολίδας υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (http://eoslmay.gr/), συνδιοργανώνουν για 7η χρονιά, αθλητική δρομική δραστηριότητα αναψυχής, που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής μας.

Τοποθεσία: Ναύπλιο Παραλία Καραθώνας. https://maps.app.goo.gl/UPJGho6W94ukpSaL8
Ημερομηνία: Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.
Ώρα εκκίνησης: 08:30 π.μ.
Απόσταση: Διαδρομή 9,1 χλμ.

Περιγραφή Διαδρομής
Η διαδρομή ξεκινάει από την ταβέρνα ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ στο τέρμα του παραλιακού δρόμου της παραλίας Καραθώνας συνεχίζει προς την πλατεία Αρβανιτιάς παραθαλάσσια διαδρομή και καταλήγει πάλι στο τέρμα της παραλίας Καραθώνας. Πρόκειται για βατό χωμάτινο δρόμο απόστασης 5,4χλμ., ενώ η υπόλοιπη διαδρομή είναι σε άσφαλτο.

Τροφοδοσία
Θα υπάρξουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό.

Χρονικό Όριο
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον δρόμο σε 90 λεπτά (11/2 ώρες).

Παραλαβή Συμμετοχών
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα
Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας θα λάβουν αναμνηστικά κύπελλα και δώρα από τους χορηγούς. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και βαρύτιμο μετάλλιο. Οι απονομές θα γίνουν στις 10:30 π.μ.

Αποτελέσματα
Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανάρτηση σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 18 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Κατάθεση δηλώσεων – Προθεσμία
Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Δευτέρα 01/07/2024 και ώρα 14:30. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής με όριο τις 200 συμμετοχές. Οι δηλώσεις μπορεί να κλείσουν και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το όριο. Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές νέες δηλώσεις εκτός και υπάρχουν ανοιχτές θέσεις η ακυρώσεις.

Κόστος συμμετοχής
7,00 ευρώ που καλείστε να τα καταθέσετε μέχρι και την Δευτέρα 01/07/2024 και ώρα 14:30 στον κάτωθι λογαριασμό:
ALPHA BANK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 540-00-2002-013697 ΙΒΑΝ: GR05 0140 5400 5400 0200 2013 697 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα σας παρακαλούσαμε η απόδειξη πληρωμής να σταλεί στο e-mail: argolidarunners@gmail.com η να την προσκομίσετε στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ: https://forms.gle/jDz4JedLTWvtXNjt7

Υγεινομική Υποστήριξη
Η υγειονομική υποστήριξη του αγώνα γίνεται υπό την ευγενική συμμετοχή γιατρού από τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
O αγώνας θα έχει την υποστήριξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και Ιδιωτικού ασθενοφόρου από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Η γραμματεία του αγώνα, θα λειτουργήσει την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 από ώρες 07.00 – 08.30 στην εκκίνηση του αγώνα! Δείτε εδώ: https://maps.app.goo.gl/UPJGho6W94ukpSaL8

Οργανωτική Επιτροπή
Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας (Μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ).
Δήμος Ναυπλιέων ( Εντεταλμένος Δ. Σύμβουλος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος)
Μενάγιας Προκόπης ( Πρόεδρος Σ.Μ.Δ. Αργολίδας)
Βλαχοδημήτρης Δημήτρης (Αντιπρόεδρος Σ.Μ.Δ. Αργολίδας)
Σαμαρτζής Δημήτρης (Ταμίας Σ.Μ.Δ. Αργολίδας)
Βύρλας Δημήτρης (Εκπρόσωπος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ, Μέλος Σ.Μ.Δ. Αργολίδας)
Πανοβράκος Γιώργος ( Μέλος Σ.Μ.Δ. Αργολίδας)

Πληροφορίες
Σιαχάμης Νικόλαος (Γραμματέας Σ.Μ.Δ. Αργολίδας)
Τηλ. 6939672096

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στο παρεκκλήσι της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Για πρώτη φορά τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συλλήψεις στο Ναύπλιο για κατοχή δενδρυλλίου κάνναβης και χαρτονομισμάτων αμφιβόλου γνησιότητας

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου 13/7 σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, τρεις ημεδαποί, 25χρονος, 58χρονη και 66χρονος. Σε έρευνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Καυστική σόδα ξέρανε τα δέντρα ισχυρίζεται η Καραγιάννη-Παπαδημόπουλος: ”Πάντα ο αόρατος εχθρός”

Στον εμποτισμό του εδάφους με καυστική σόδα από άγνωστους οφείλεται η ξήρανση των δέντρων στις οδούς Άργους και Σπάρτης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τους κοινόχρηστους χώρους στο Άργος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, η διαβούλευση για τη νέα κανονιστική σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους του Άργους. Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »