prooptiki@msn.com

Νίκος Παππάς από το Άργος: «Οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη»

Ομιλία του Νίκου Παππά, υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους/ες του κόμματος στο Άργος: «Οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη – Ο Μητσοτάκης δεν εγγυάται τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό αλλά την ολόπλευρη κρίση»

«Δημιουργούμε την αριστερή προοδευτική παράταξη της επόμενης ημέρας, οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη, το σπίτι των αριστερών, των κεντροαριστερών, των κεντρώων, των μετριοπαθών, της μεσαίας τάξης, της νεολαίας. Όλων εκείνων που μας εμπιστεύτηκαν από το 2012 και αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας», τόνισε ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά την ομιλία του στο Άργος, την οποία ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους/ες του κόμματος.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «στις πρόσφατες εκλογές πληρώσαμε αναδρομικά πολιτικές που εφαρμόσαμε. Πληρώσαμε και την υποψία μιας ιδεολογικής και πολιτικής υποχώρησης. Δώσαμε την αίσθηση ότι ενσωματώνουμε τη φιλοσοφία και τη λογική πολιτικών που έθιξαν σημαντικά κάποια κομμάτια του εκλογικού σώματος».

Ενώ, καυτηριάζοντας την πολιτική της Ν.Δ., σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν εγγυάται τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό αλλά την ολόπλευρη κρίση», φέρνει τον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση. «Δεν είναι πρόοδος και εκσυγχρονισμός να σου παίρνουν το σπίτι, το μαγαζί, την επιχείρηση, το χωράφι, να μην έχεις δημόσιο σύστημα υγείας, να μην έχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση το 95% των επιχειρήσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο, μία παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα και να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Γαβρήλος (βουλευτής Αργολίδας), Ρούλα Νικολοπούλου (υποψήφια βουλευτής), Αγγελίνα Χατζοπούλου (συντονίστρια Ν.Ε. Αργολίδας, μέλος Κ.Ε. του κόμματος), Σπύρος Τσετσέκος (αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε.), Χρυσή Νταή (μέλος Ν.Ε.), Κώστας Γρατσέας (μέλος Ν.Ε.), Θύμιος Κόικας (μέλος Ν.Ε.), Χρήστος Στάθης (μέλος Ν.Ε.), Μιχάλης Παναγιώτου (μέλος Ν.Ε.), Στέλιος Ντούτσος (μέλος Ν.Ε.), μέλη συντονιστικών Ο.Μ., υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τοποθέτηση έκανε και ο Άγγελος Τόλκας, υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός.

Πριν από την εκδήλωση ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε και συζήτησε με τη διοίκηση -τον πρόεδρο Φώτη Δαμούλο και μέλη του Δ.Σ.- του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τοπικά θέματα και για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ΜμΕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εγκρίθηκαν οι νέοι κανόνες για τα Airbnb από την ΕΕ-Σημαντικές αλλαγές στη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων

H Ευρωπαϊκή Ένωση θεσμοθετεί τους νέους κανόνες για τη βραχυχρόνια μίσθωση, που έχει εξαγγείλει, με την προσδοκία ότι έτσι θα υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια και έλεγχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρουσία Μάκη Βορίδη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στη Σπάρτη

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη και πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η κυβέρνηση καταργεί θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και νομοθετεί την ανασφάλεια και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων»

Ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς ως ειδικός αγορητής, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πρόταση για διεξαγωγή debate, με περιεχόμενο την αντιπαράθεση των προγραμμάτων κατέθεσε ο Μάκαρης

Πρόταση για διεξαγωγή debate, με περιεχόμενο την αντιπαράθεση των προγραμμάτων των δημοτικών παρατάξεων κατέθεσε δημόσια ο Κωνσταντίνος Μάκαρης με την ακόλουθη ανακοίνωση : Από την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κωστούρο δείχνουν οι προβλέψεις της stoiximan για τον Δήμο Ναυπλίου -Επιβεβαιώνεται η άνοδος Μάκαρη

Ακόμα και οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες όπως η stoiximan βλέπει με εντελώς διαφορετικό τρόπο τις δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο και όχι μόνο Οι αποδόσεις όπως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »