prooptiki@msn.com

Νίκος Παππάς από το Άργος: «Οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη»

Ομιλία του Νίκου Παππά, υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους/ες του κόμματος στο Άργος: «Οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη – Ο Μητσοτάκης δεν εγγυάται τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό αλλά την ολόπλευρη κρίση»

«Δημιουργούμε την αριστερή προοδευτική παράταξη της επόμενης ημέρας, οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη, το σπίτι των αριστερών, των κεντροαριστερών, των κεντρώων, των μετριοπαθών, της μεσαίας τάξης, της νεολαίας. Όλων εκείνων που μας εμπιστεύτηκαν από το 2012 και αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας», τόνισε ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά την ομιλία του στο Άργος, την οποία ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους/ες του κόμματος.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «στις πρόσφατες εκλογές πληρώσαμε αναδρομικά πολιτικές που εφαρμόσαμε. Πληρώσαμε και την υποψία μιας ιδεολογικής και πολιτικής υποχώρησης. Δώσαμε την αίσθηση ότι ενσωματώνουμε τη φιλοσοφία και τη λογική πολιτικών που έθιξαν σημαντικά κάποια κομμάτια του εκλογικού σώματος».

Ενώ, καυτηριάζοντας την πολιτική της Ν.Δ., σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν εγγυάται τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό αλλά την ολόπλευρη κρίση», φέρνει τον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση. «Δεν είναι πρόοδος και εκσυγχρονισμός να σου παίρνουν το σπίτι, το μαγαζί, την επιχείρηση, το χωράφι, να μην έχεις δημόσιο σύστημα υγείας, να μην έχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση το 95% των επιχειρήσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο, μία παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα και να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Γαβρήλος (βουλευτής Αργολίδας), Ρούλα Νικολοπούλου (υποψήφια βουλευτής), Αγγελίνα Χατζοπούλου (συντονίστρια Ν.Ε. Αργολίδας, μέλος Κ.Ε. του κόμματος), Σπύρος Τσετσέκος (αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε.), Χρυσή Νταή (μέλος Ν.Ε.), Κώστας Γρατσέας (μέλος Ν.Ε.), Θύμιος Κόικας (μέλος Ν.Ε.), Χρήστος Στάθης (μέλος Ν.Ε.), Μιχάλης Παναγιώτου (μέλος Ν.Ε.), Στέλιος Ντούτσος (μέλος Ν.Ε.), μέλη συντονιστικών Ο.Μ., υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τοποθέτηση έκανε και ο Άγγελος Τόλκας, υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός.

Πριν από την εκδήλωση ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε και συζήτησε με τη διοίκηση -τον πρόεδρο Φώτη Δαμούλο και μέλη του Δ.Σ.- του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τοπικά θέματα και για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ΜμΕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Τάσος Χρόνης: Ένωσε 12 Δήμους για ένα σκοπό-Διεύρυνση του δικτύου πόλεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Δήμων που στα διοικητικά τους όρια υπάρχουν οι 12 μεγαλύτεροι σε επισκεψιμότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μανιάτης: “Οι πέντε πολιτικές μας προτεραιότητες στις διαπραγματεύσεις για τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή”

Τις 5 βασικές πολιτικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις διαπραγματεύσεις για τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέπτυξε Γ. Μανιάτης ως Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΕΥΑ Άργους- Μυκηνών: Επανήλθε η υδροδότηση στην κοινότητα Κουτσοποδίου

Ανακοίνωση από τη ΔΕΥΑ Άργους- Μυκηνών “Επανήλθε η υδροδότηση στην κοινότητα Κουτσοποδίου ύστερα από καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική δεξαμενή του χωριού. Ευχαριστούμε για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΚΕΕΕ: Τι αναμένουν τα Ευρωεπιμελητήρια από τη νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στην Ένωση Ευρωπαϊκών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (Ευρωεπιμελητήρια) και ύστερα από εκτενείς συζητήσεις στο Συμβούλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »