Νίκη Βασιλόπουλου στην ΠΕΔ –Δηλώσεις από Χρόνη και Καχριμάνη

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.
Η “Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση” (ΑΔΑΚ) της οποίας ηγήθηκε έλαβε 83 ψήφους και 14 έδρες έναντι 43 ψήφων και 7 εδρών του “Κινήματος Ενότητας” του δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη, ενώ μία ψήφο χωρίς να λάβει έδρα πήρε η “Λαϊκή Συσπείρωση” με υποψήφιο τον δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας, Δημήτρη Οικονομάκο.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, που είδε τις δυνάμεις της παράταξής του να διπλασιάζονται τόσο σε έδρες όσο και σε ψήφους αν και οι εκλογές έγιναν με ενισχυμένη αναλογική δήλωσε :

“Με μια πολύ αξιόλογη ομάδα καταφέραμε να εκλέξουμε 7 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο και 3 εκλέκτορες στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ!
Είμαι ευγνώμων που 43 συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί επέλεξαν την παράταξη μας! Είμαι διπλά ευγνώμων για τον Σπύρο, τον Κώστα, τον Βαγγέλη, τον Μπάμπη, το Σπύρο, τη Σοφία, το Σωτήρη, τον Παναγιώτη, τη Γεωργία, τον Κώστα, τον Πέτρο και το Γιώργο που συμπορευθήκαμε σε αυτό το ταξίδι!!
Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Καλαμάτας- Θανάση Βασιλόπουλο για την εκλογή του ως νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου!
Όλοι μαζί πλέον πρέπει να απαντήσουμε στις προκλήσεις της επόμενης θητείας, οι οποίες δεν θα είναι λίγες! Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς! Τάσος Χρόνης, Δήμαρχος Επιδαύρου”.

Με επιτυχία στέφθηκε και η υποψηφιότητα του Γιώργου Καχριμάνη που θα δίνει πλέον “το παρών” στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ο οποίος δήλωσε:
“Η εκλογή μου στην γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας είναι αποτέλεσμα ενός αγώνα που είχε σαν βάση την ιδεολογία μας και τις βασικές αρχές μας για την αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε μία δύσκολη μάχη λόγω των πολιτικών ισορροπιών και δεσμεύομαι ότι όλες οι αποφάσεις μου θα έχουν σαν αφετηρία την πίστη μας για μία ανεξάρτητη και παραγωγική αυτοδιοίκηση προς όφελος της κοινωνίας.
Ο στόχος μας για ένα κίνημα ενότητας που θα σταθεί αντάξιο των απαιτήσεων της κοινωνίας παραμένει ζωντανό και οδηγός στην αυτοδιοικητική πορεία μας”.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μικτή) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων-Τα θέματα

Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων, δια ζώσης στο χώρο συνεδριάσεων του Δημαρχείου και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Βιώσιμη Ανάπτυξη και Δενδροφυτεύσεις» φέρνει στο Άργος ο Χρήστος Πούλος

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Χρήστος Πούλος, εκπροσώπησε τον Δήμο στο διήμερο συμπόσιο «Βιώσιμη Ανάπτυξη – Δενδροφυτεύσεις», που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού στον Αθλητικό Σύλλογο “Χοροκίνηση”

Ο Δήμος Ναυπλιέων εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Χοροκίνηση Ναυπλίου, ο οποίος απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες από το Δήμο Άργους-Μυκηνών για προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Ύστερα από ανακοίνωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην Αργολίδα τις επόμενες ώρες ενδέχεται να πλήξουν την περιοχή ισχυρές βροχοπτώσεις και πολύ έντονη κεραυνική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »