prooptiki@msn.com

Νέοι σύμβουλου με την δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών “Πάμε αλλιώς”

Τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών “Πάμε αλλιώς” με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Θωμόπουλο.
Πρόκειται για τον παιδίατρο (και πρώην δημοτικό σύμβουλο) Γιώργο Μποζιονέλο, τον μηχανολόγο μηχανικό Νίκο Αντωνόπουλο και τη νηπιαγωγό Μαίρη Κόκκινου.
Στις πρώτες τους δηλώσεις ανέφεραν τα εξής :

Μαίρη Κόκκινου
Ονομάζομαι Μαίρη Κόκκινου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στη Νέα Κίο Αργολίδας κι έχω δύο κόρες.
Είμαι προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Νέας Κίου κι ασχολούμαι ενεργά με τον συνδικαλισμό, έχοντας διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στη Γενική συνέλευση της Δ.Ο.Ε.
Συμμετέχω στην παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ και οραματίζομαι έναν δήμο που θα διαπαιδαγωγεί και θα υποστηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και τα παιδιά και τα άτομα της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας δομές που θα λειτουργούν ουσιαστικά. Έναν δήμο που θα ενισχύει τις συλλογικότητες. Έναν δήμο με σεβασμό στο περιβάλλον, την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία μας με προτεραιότητα τον άνθρωπο.
Για τη ζωή που μας αξίζει!
Νίκος Αντωνόπουλος
Ονομάζομαι Νίκος Αντωνόπουλος. Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ζω στο Άργος όπου διατηρώ τεχνικό γραφείο και δραστηριοποιούμαι ως Μηχανολόγος Μηχανικός.
Σπούδασα στην Πολυτεχνική Σχολή τουΠανεπιστημίου Πατρών. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στα Συστήματα Αυτοματισμού και Ρομποτικής από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Μετέχω επί σειρά ετών στην Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Eίμαι παντρεμένος με την Σοφία Πιπέρου, Δικηγόρο και έχουμε μία κόρη.
Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πάμε Αλλιώς», διότι πιστεύω στη συμμετοχή των πολιτών στην διαμόρφωση των αποφάσεων του δήμου.
Επιδίωξη μουείναι η δημοκρατικότερη λειτουργία του δήμου και η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του.
Επιθυμώ την ανάδειξη του ιστορικού πλούτου του Δήμου, με ταυτόχρονη την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.
Γιώργος Μποζιονέλος
Ονομάζομαι Γιώργος Μποζιονέλος. Μεγάλωσα στην Καρυά και σπούδασα στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Ζω στο Άργος και εργάζομαι ως ιδιώτης παιδίατρος. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Κορομπόκη και έχουμε ένα γιο.
Στις επόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και στερεότυπα.
Θα διεκδικήσουμε για το δήμο μας: δημοκρατική λειτουργία και συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων, απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών, ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών διαμερισμάτων, προστασία των ευάλωτων ομάδων του, σεβασμό στο περιβάλλον και στην ιστορία του. Θα προσπαθήσουμε ανάμεσα στα άλλα: να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για τροφή, να φτιάξουμε επιτέλους τις παιδικέςχαρές για να μην χρειάζεται να πάμε στους διπλανούς δήμους για να παίξουν τα παιδιά μας, να καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία των αδέσποτων ζώων που κυκλοφορούν στους δρόμους, να μετατρέψουμε το αρχαίο θέατρο σε κοιτίδα πολιτισμού για τον τόπο μας, και πρώτα και πάνω από όλα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των συνδημοτών μας.
ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ λοιπόν…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πουλάς: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς στις Λίμνες Αργολίδας»

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις Λίμνες Αργολίδας παραβρέθηκε χθες Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Φιχτίου

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Φιχτίου. Ο κ. Ανδριανός συνεχάρη τη σχολική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »