prooptiki@msn.com

Μορφωτικός σύλλογος Πουλακίδας: Κάποιοι προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα πάντα.

Στην ‘άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων που αφορούν υποτιθέμενους καυγάδες σε πανηγύρι μεταξύ υποψηφίων προχώρησε ο Μορφωτικός σύλλογος Πουλακίδας σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει την αλήθεια και να κόψει την όποια διάθεση υπάρχει για πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και ενός πανηγυριού ισοπεδώνοντας τα πάντα όπως η ανακοίνωση αναφέρει :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ
Αναφορικά με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ που εμπλέκουν τον χωριό μας και τον Μορφωτικό μας Σύλλογο με άκομψο τρόπο.
Εδώ και δύο χρόνια το υπάρχον Συμβούλιο του Συλλόγου προσπαθεί να αναδείξει το χωριό μας με διάφορες δραστηριότητες που αναλαμβάνει.
Μερικές είναι, λειτουργία ομάδας εκμάθησης παραδοσιακών χορών, λειτουργία μόνιμης έκθεσης φωτογραφίας στον χώρο του Συλλόγου με θέμα την ιστορία του χωριού μας, την έκθεση την έχουν επισκεφτεί αξιόλογος αριθμός επισκεπτών καθώς και σχολεία.
Επίσης διοργανώνουμε εκδρομές παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων στην περιοχή μας ή στην Αθήνα και μονοήμερες εκδρομές γιά τους συγχωρινούς μας.
Εποχικές διοργανώσεις , Γιορτή Χριστουγέννων, Γιορτή Αποκριών, Πρωτομαγιάς και Αντάμωμα Πουλλακιδιωτών όπου ξανά βρισκόμαστε με συγχωριανούς που πιά δεν μένουν στο χωριό.
Σε αυτές τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος συμμετέχει και οικονομικά εκμεταλλευόμενος το πανηγύρι έχοντας και την βοήθεια που δικαιούται από το Δήμο .
Σε αυτήν λοιπόν την προσπάθεια μερίδα του τύπου είναι μαζί μας δείχνοντας αυτά που γίνονται και παράλληλα τον ΣΚΟΠΟ μας.
Αντίθετα κάποιες δημοσιεύσεις τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο γιά τους δικούς τους λόγους και εντελώς άκομψα προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα πάντα.
Αιτία ένα ατυχές περιστατικό στο πανηγύρι της Αγ. Παρασκευής κατά τα ξημερώματα, μεταξύ δύο νεαρών που έληξε άμεσα .
Εδώ λοιπόν φαίνεται να εμπλέκονται δήθεν δύο συγχωριανοί μας που είναι υποψήφιοι με διαφορετικές παρατάξεις, να προσβάλλονται αφού αναφέρονται και τα ονόματά τους, να καλείται δήθεν η Αστυνομία, να είναι ένοχος ο Μορφωτικός Σύλλογος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και εν τέλει η Πουλλακίδα να γίνεται κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.
Δεν μας αξίζουν κύριοι τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Όσον δε αφορά δημοσίευση για 10.000 ευρώ.
Αιτηθήκαμε και πήραμε την επιχορήγηση που νομίζω όλοι οι Σύλλογοι δικαιούνται με διαφάνεια και νομιμότητα , τίποτα θολό και τίποτα κρυφό, κανένας ΔΟΠΠΑΤ και κανένας πρόεδρος δεν μας έκανε χάρη.
Φυσικά το ποσό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Φυσικά η επιχορήγηση μας βοηθά στο να μένουνε ενεργοί και δραστήριοι σαν Σύλλογος.
Θα παρακαλούσα λοιπόν όλους όσους με μεγάλη ευκολία γράφουν απαξιωτικά ή προσβάλουν αξιοπρέπειες να είναι δίπλα μας και όχι απέναντί μας αφού πρώτα ενημερώνονται σωστά.
Για το Μορφωτικό Σύλλογο Πουλλακίδας.
Ο πρόεδρος. Τα μέλη
Παναγής Παναγιώτης. Σιατερλής Βασίλης.
Κατσαλούλη Κων/να.
Παναγή Χρύσα .
Κυμπουρόπουλος
Κώστας .
Σιατερλής Γιάννης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα : Γιατι σταμάτησε το έργο της οδικής ασφάλειας;;;

Την έντονη αντίδραση της δημοτικής παράταξης ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ προκάλεσε η στασιμότητα στο έργο της οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 2.239.000 ευρω Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διαμαρτύρονται οι δικηγόροι του Ναυπλίου για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου-Αποχή 12 και 15 Απριλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου κατά την έκτακτη συνεδρίασή του την 10η Απριλίου 2024, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεση των μελών του στο υπό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »