Με την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Μανουσάκης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Γιώργου Δ. Μανουσάκη, Αγρότη και Αντιπροέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:
«Η Επόμενη Μέρα έχει την χαρά να έχει στις τάξεις της, τον Γιώργο Μανουσάκη. Έναν άνθρωπο ο οποίος εκτός από το επάγγελμα του και την ενασχόληση του με τον πρωτογενή τομέα, ασχολείται και με την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, έχοντας προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής από πολλά πόστα.
Γιώργο καλώς ήρθες στον συνδυασμό μας»

Γ. Γαβρήλος: «Οι ελλείψεις των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Αργολίδας δημιουργούν προβλήματα και στο ΕΚΑΒ»
Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργου Γαβρήλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Αργολίδας πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργος Γαβρήλος.