prooptiki@msn.com

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Φείδωνα Άργους

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητριών, γονέων, αθλητικών και πολιτικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο,18-6-2022, η πρώτη εκδήλωση του ΦΕΙΔΩΝΑ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών από την ίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών και η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Σταύρου Αλεξίου.
Στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων «ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ» ο επί μία πενταετία προπονητής του ΦΕΙΔΩΝΑ Δημήτρης Τότσικας άνοιξε την εκδήλωση με προβολή ενός VIDEO με φωτογραφίες από την δεκαετή δραστηριότητα του συλλόγου. Ακολούθησε μία έκπληξη. Δύο νεαρές αθλήτριες η Ανδριανή Γαβρίλου με το Ακορντεόν και η Μαριλία Κουκουμάνου με το σαντούρι έπαιξαν ευχάριστα μουσικά ακούσματα καταχειροκροτηθείσες.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αποστολόπουλος στην σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις επιτυχίες των κοριτσιών και στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και υπάρχουν στην ομάδα κυρίως οικονομικά και αγωνιστικά. Αναφέρθηκε επίσης στο ενδιαφέρον που δείχνει η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ για το ποδόσφαιρο Γυναικών, στη γενναία οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Αθλητισμού και τον κ. Αυγενάκη, όπως και στην σημαντική βοήθεια τα δύο τελευταία χρόνια από τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαντζούνη. Ευχαρίστησε τους παρισταμένους Αντιδημάρχους κ.κ. Δελή Νικόλαο και Τζαβέλα Βαγγέλη για το ενδιαφέρον τους προς το σύλλογο και τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν ο Δήμος Άργους- Μυκηνών υποστήριζε οικονομικά όπως η Περιφέρεια και οι άλλοι Δήμοι, η ομάδα θα παρέμενε στην Α΄εθνική κατηγορία.
Ακολούθησε η υψηλού επιπέδου ομιλία της καρδιολόγου κυρίας Ελένης Παναγιωτοπούλου, με θέμα «Ποδόσφαιρο γένους Θηλυκού», η οποία αναφέρθηκε με μεστό λόγο στις θετικές επιδράσεις του ποδοσφαίρου στην υγεία των κοριτσιών και στην διαμόρφωση της προσωπικότητά τους.
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία της κυρίας Αικατερίνης Φαλίδα, προπονήτρια της εθνικής Κορασίδων η οποία, αφού ευχαρίστησε τόσο για την πρόσκληση όσο και για την ευκαιρία που της δόθηκε να επικοινωνήσει με τις αθλήτριες και τους γονείς, προχώρησε σε ουσιαστικές οδηγίες και συμβουλές προκειμένου τα κορίτσια να επιτυγχάνουν τους στόχους τους μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν παρέλειψε δε να τονίσει την προσφορά του ΦΕΙΔΩΝΑ στις εθνικές ομάδες.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

2011: «Βομβαρδισμένο» τοπίο η πλατεία Συντάγματος μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή

763: Ο Βυζαντινός Στρατός αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Ε’ νικά τους Βούλγαρους στη μάχη της Αγχιάλου. 1422: Ο στρατός του δούκα του Μιλάνου νικά τις δυνάμεις των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: “Πολύ αργά και πολύ λίγα τα προγράμματα εσωτερικού τουρισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη”

Η εικόνα της επισκεψιμότητας στην πόλη του Ναυπλίου δεν θυμίζει τίποτα από παλιότερες αντίστοιχες ημέρες. Και ας η κυβέρνηση καγχάζει ότι θα αγγίξουμε τα νούμερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κωστούρος: Ένα τριήμερο Φεστιβάλ έντονης καλλιτεχνικής δραστηριότητας στο Ναύπλιο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Δήμος Ναυπλιέων και ΔΟΠΠΑΤ διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το Φεστιβάλ Λόγου και Τέχνης “Νίκος Καρούζος”. Ένα Φεστιβάλ που ευελπιστούμε να γίνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »