Με γλέντι υποδέχτηκε την Αποκριά ο Σύλλογος Α.με.Α ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στον Πολυχώρο Απόλλων στο Κεφαλάρι τα μέλη του Συλλόγου ΟΔΥΣΣΕΙΑ παρέα με τους φίλους τους υποδέχτηκαν την αποκριά με ένα αξέχαστο γλέντι.

Η αίθουσα γέμισε από αγάπη και συγκίνηση .Την μουσική ανέλαβαν η Νατάσα Γκολφίνου, ο Γιάννης Δρίτσας,ο Χρήστος Κούτρας , ο Δημήτρης Κατσούλης και τα ηχητικά ο Ανδρέας Χρόνης ξεσηκώνοντας τον κόσμο , πηγαίνοντας από τραπέζι σε τραπέζι και τραγουδώντας όποιο κομμάτι τους ζητούσαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αργολίδας κος Γεώργιος Γαβρήλος και κος Ανδρέας Πουλάς οι αντιπεριφερειάρχες κος Βασίλης Σιδέρης και κος Αναστάσιος Γανώσης ο πρόεδρος της ΠΟΠΑΜΕΑ Πελοποννήσου κος Ανδρέας Καραλής οι αντιδήμαρχοι Αργους κυρία Αναστασία Αργυροπούλου και κυρία Μαρία Ζουλούμη.

Μαζί μας ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Αργολίδος, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας Αλληλεγγύη, η νοσηλεύτρια εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ παράρτημα Άργους με τους εθελοντές της, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα , μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κουρτακίου, μέλη του Συλλόγου γυναικών Λάκουκα η Αμμυμώνη , εκπαιδευτικοί από το ΚΔΑΠ Α.με.Α Παίγμα, εκπαιδευτικοί απο τα Ειδικά Σχολεία της Αργολίδας, το Φυσικοθεραπευτήριο Αναστασίου Ευστρατιάδη με τους συνεργάτες του, το Κέντρο Λογοθεραπείας Δημιουργώ της Σοφίας Λούκου με τους συνεργάτες της.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις Άργους και Ναυπλίου που με τα δώρα τους βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά, τα Μ.Μ.Ε του Νομού για τη βοήθειά τους, τον Τάκη Καραμούτζο τη Λίτσα Βασιλείου και το ευγενέστατο προσωπικό του Πολυχώρου Απόλλων για την φιλοξενία,το ζαχαροπλαστείο SWEΕT COOKIES για τα γλυκά , όλους όσους βοήθησαν στην παραλαβή των δώρων.

Περισσότερο όμως απ όλους ευχαριστούμε όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν την αίθουσα με αγάπη και αποδοχή δίνοντας αέρα στα πανιά του καραβιού μας

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ!!
Το Δ.Σ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων ύδρευσης της Τ.Κ. Προσύμνης

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους της Τ.Κ Προσύμνης, κατανοεί πλήρως την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί από τα σοβαρά προβλήματα στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ναυπλιέων: Τα πραγματικά στοιχεία για τη στήριξη του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Με αφορμή την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων θεωρεί αναγκαίο, προς ενημέρωση των πολιτών, να αποσαφηνίσει τα πραγματικά στοιχεία σχετικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα παρέμβαση 730.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον «Δρόμο των Αρχαιοτήτων» στην Αργολίδα

Στην υπογραφή σύμβασης συνολικού ύψους 730.000 ευρώ, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού 19Α (από Ισόπεδο Κόμβο Πουλακίδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »