prooptiki@msn.com

Με έναν Μαλτέζο σε κάθε νομό, απλά έχασες!

«Σκοπός μου δεν είναι να βγαίνω και να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος, στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη που αποτέλεσε και την αιτία για να καταθέσει μήνυση εναντίον του ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

Αυτή η δήλωση φυσικά ακυρώθηκε στη συνέχεια από τον ίδιο που έκανε ότι μπορούσε για να κατηγορήσει τον Δημήτρη Καμπόσο μέσα από ένα πολιτικό παραλήρημα που άφησε άφωνους όσους τον άκουσαν. Διατηρώντας το ύφος του στεναχωρημένου Αργείου που τίποτα δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια στην πόλη του προσπάθησε μέσα από μία πολιτική παράσταση αντικειμενικότητας να δώσει τις δικές του αντικειμενικές εξηγήσεις για όλους και για όλα όσα συμβαίνουν στο Αργος.

Ήταν τόσο αντικειμενικός ώστε στην προσπάθεια του να πλήξει τον Δημήτρη Καμπόσο επιχείρησε να κάνει συγκρίσεις στην οικονομική ανάπτυξη του τουριστικού Ναυπλίου με το εμπορικό Αργος, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στις συνέπειες της δεκαετίας των μνημονίων αλλά και της πανδημίας. Απολύτως καμία. Σαν μην συνέβησαν ,σαν να μην σάρωσαν τις ζωές εκατοντάδων πολιτών στην περιοχή του.

Βέβαια το ότι δεν γίνονται συγκρίσεις μεταξύ πόλεων με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά δεν αφορά προφανώς τον Γιάννη Μαλτέζο που κάνοντας επίδειξη πολιτικής αχαριστίας απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο που τον πρότεινε και τον επέβαλλε κάποτε Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Άργους, ξέχασε ότι ο Δημήτρης Καμπόσος στήριξε την προσπάθεια του Παναγιώτη Νίκα με εντυπωσιακό τρόπο με αποτέλεσμα να βρεθεί ο ίδιος αρχικά στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Όποιος και να είδε τη συνέντευξη του Γιάννη Μαλτέζου αυτό που κατάλαβε ήταν ότι ο κύριος στόχος των όσων είπε ήταν ο Δημήτρης Καμπόσος. Τα έργα της Περιφέρειας ήταν η γέφυρα για να φτάσει στον στόχο.

Δεν λειτούργησε σαν Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά σαν εκπρόσωπος κάποιας δημοτικής παράταξης που αντιπολιτεύεται την δημοτική αρχή.
Ήταν σαν να χρησιμοποίησε πολιτικά την Περιφερειακή αρχή για να πλήξει την δημοτική αρχή του Άργους και να διαμορφώσει το δικό του πολιτικό προφίλ.
Άλλωστε, όπως λέει αν δεν είναι ο Νίκας υποψήφιος θα δει τι θα κάνει .
Άλλωστε, ο Νίκας το μόνο που δήλωσε ήταν ότι υπάρχει ανάγκη να κατεβούν οι τόνοι.

Προφανώς, ο Παναγιώτης Νίκας δεν έχει αντιληφθεί ότι με έναν Μαλτέζο σε κάθε Νομό έχει ελπίδες ο Δέδες να τον περάσει και να τον αφήσει εκτός δεύτερου γύρου.
Προφανώς, ο Παναγιώτης Νίκας να μην έχει αντιληφθεί τίποτε από όσα συμβαίνουν κοιτώντας την φωτογραφία με την χειραψία Τατούλη-Σαμαρά.

Υπομονή! Υπάρχει ακόμα χρόνος για να ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μαλτέζου.

Γιώργος Αργυρίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ανατίναξαν δύο ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στο Άργος-Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Δύο μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) σε σούπερ μάρκετ στο Άργος ανατίναξαν άγνωστοι περίπου στις 01.00, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Οι δράστες που φορούσαν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΑΑΔΕ: «Μπλόκο» στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων-Διασταυρώσεις για απλήρωτα τέλη

«Μπλόκο» στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Με βάση την ισχύουσα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υδροπλάνα: Εγκρίθηκαν οι πτήσεις σε Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη – Εξι δρομολόγια καθημερινά

Η «Ερμιονίδα Α.Ε.», φορέας Διαχείρισης του τουριστικού λιμένα Ερμιόνης και του καταφυγίου τουριστικών σκαφών του Λιμένα Πόρτο Χελίου, σε στενή συνεργασία και με την υποστήριξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γκιόλας: «Εφημερία του 15αύγουστου στο Νομό Αργολίδας χωρίς γιατρούς σε βασικές ειδικότητες»

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφορικά με τις εφημερίες του Νοσοκομείου Άργους την περίοδο του 15αύγουστου: «Με λύπη μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »