Μαραθώνιος Ναυπλίου: Τρέχουμε στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη

Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής η φετινή Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου θα είναι αφιερωμένη στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ως ελάχιστο φόρο τιμής στους 57 συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα.

Η έναρξη του Μαραθωνίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Κωστούρου την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 θα συνοδεύεται και από 57 λευκά μπαλόνια όσες και οι αθώες «ψυχές» που χάθηκαν και τα οποία μετά την εκκίνηση θα βρεθούν στον αναπλιώτικο ουρανό ως μια συμβολική στήριξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθώνιου Ναυπλίου, οι συμμετέχοντες και σύσσωμος ο Δήμος Ναυπλιέων εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

ΑΥΡΙΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνάντηση Ανδριανού – Λιβάνιου για τα έργα αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν την Αργολίδα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »