prooptiki@msn.com

Μήνυμα υποψ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού-Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Αργολίδας

«Ολοκληρώσαμε την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά». Και, μας το λέει και το όνομά μας, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να πάμε την Πελοπόννησό μας μπροστά.

Σε κάθε μεγάλη στιγμή για την πατρίδα μας, η Πελοπόννησος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή. Έτσι και τώρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια. Στη νέα εποχή της Ελλάδας, η Πελοπόννησος πρέπει να κάνει τολμηρά βήματα μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.

Ο συνδυασμός μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά» έχει το όραμα να καταστήσει την Πελοπόννησο μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Αλλά προπαντός έχουμε το σχέδιο για να το καταφέρουμε, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και νέες καλοπληρωμένες δουλειές για τους συμπολίτες μας, την αξιοποίηση του πολιτιστικού μας αποθέματος, με πρόβλεψη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, αλλά και προτάσεις για την κοινωνική πολιτική, με έμφαση στην πρόνοια και την αλληλεγγύη.

Με την ομάδα των υποψηφίων μας θα σταθούμε πλάι στους πολίτες στα μεγάλα ζητήματα, αλλά και μικρότερα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Στο νέο ξεκίνημα για την Πελοπόννησο, η τοξικότητα και η στείρα αντιπαράθεση ανήκει στο χθες, όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε σε μια νέα πορεία με στόχο η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανακτήσει τη θέση που της αξίζει και να ανταποκριθεί στις νέες μεγάλες προκλήσεις του αύριο, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία με έμφαση στην ανάπτυξη των βασικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, που είναι ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας.

Με τους υποψήφιους του συνδυασμού μας έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη και δυνατή ομάδα. Τα περισσότερα στελέχη μας έχουν ήδη δοκιμαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να προχωρήσουμε μπροστά την επομένη μέρα, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Στην πολυσυλλεκτική παράταξή μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά» έχουμε την τιμή να συμμετέχουν πρόσωπα που εκπροσωπούν και υπηρετούν την Κοινωνία των Πολιτών και προέρχονται από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Το ψηφοδέλτιό μας συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση, αλλά πάνω από όλα οι υποψήφιοι μας είναι άνθρωποι που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις προσκλήσεις της περιφέρειας και διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για υλοποιήσουν τις αναπτυξιακές πολιτικές του προγράμματός μας. Όμως τα βασικό «συστατικό» του συνδυασμού μας είναι το πάθος των υποψηφίων μας να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στο όραμα για να πάει η Πελοπόννησος Μπροστά!

Σε αυτή τη μάχη σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας, για να κάνουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μια περιφέρεια πρότυπο. Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας, για να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για την καθεμία και τον καθένα. Καλό αγώνα σε όλους!»

Οι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

1. Αντωνόπουλος Χρήστος,
2. Αντωνοπούλου Θεοδώρα (Δώρα),
3. Βερδελής Δημήτριος,
4. Γανώσης Αναστάσιος,
5. Δουράνου – Γιαννούλη Αικατερίνη,
6. Καρδαράς Δημήτριος – Ελευθέριος,
7. Κωστούρου Ιωάννα,
8. Μαντζούνης Ιωάννης,
9. Μπαλτά Ζωή – Θεοφανή,
10. Μπόλλας Ιωάννης,
11. Μπούνος Ιωάννης,
12. Πανούσης Χαράλαμπος,
13. Παπαδοπούλου – Νταβέλου Ελίναμ
14. Παπακωνσταντίνου – Συρεγγέλα Αγγελική,
15. Παπανικολάου Παναγιωτης,
16. Προσίλης Χρήστος,
17. Σιδέρης Βασίλειος,
18. Στογιάννου Ελένη,
19. Σχοινοχωρίτης Δημήτριος,
20. Χατζηνικολάου Ελένη (Έλενα)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τους Κοινόχρηστους Χώρους

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών της πόλης του Άργους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ η διαβούλευση αναφορικά με την αλλαγή της κανονιστικής σχετικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο “κόκκινο” η μισή Πελοπόννησος για κίνδυνο πυρκαγιάς τις επόμενες ώρες

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσουν οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στη χώρα μας– Ανησυχία για τον συνδυασμό Hot-Dry-Windy – Συναγερμός για δασικές πυρκαγιές –Αργολίδα, Μεσσηνία, Λακωνία, Κορινθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταγγελία Δημάρχου Επιδαύρου, Τ. Χρόνη: “Εμμονή, ανευθυνότητα ή πολιτική σκέψη άλλων δεκαετιών;” (βίντεο)

Την ανησυχία του εξέφρασε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης καθώς και το αίσθημα ευθύνης να ενημερώσει τους δημότες για συγκεκριμένες αρνητικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »