prooptiki@msn.com

Μήνυμα του υποψ. δημοτικού συμβούλου για το Δήμο Ναυπλιέων, Χρήστου Ζέρβα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου θα είναι στις επερχόμενες αυδιοικητικές εκλογές ο σημερινός πρόεδρος του ιδρύματος Μαρίας Κ. Ράδου, Χρήστος Ζέρβας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Με γνώμονα πάντα το κοινό αίσθημα των συμπολιτών μου για ποιοτική καθημερινότητα και έπειτα από ώριμη σκέψη και ουσιαστικό διάλογο μαζί τους δηλώνω ξανά παρών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, συντασσόμενος στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου, με εντονότερο πλέον το αίσθημα της υποχρέωσης να συνεχίσω αυτά για τα όποια δεσμεύτηκα τα προηγούμενα χρόνια.

Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας μιας τέτοιας απόφασης, καταθέτω επίσημα την υποψηφιότητά μου και θέτω τον εαυτό μου αποκλειστικά στις υπηρεσίες αυτού του τόπου.

Με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο. Δημήτρη Κωστούρο μας συνδέει το κοινό όραμα ανάπτυξης, αναβάθμισης και ανάδειξης του Δήμου μας σε έναν από τους σημαντικότερους και για την επόμενη πενταετία.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας ωριμάζοντας σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε μεγάλα έργα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου μας , καθώς και προβήκαμε σε περαιτέρω πρωτοβουλίες και δράσεις σε στρατηγικούς τομείς ευθύνης, οι οποίες προσδοκούμε να καταστήσουν το Ναύπλιο σημείο ισχυρού επενδυτικού ενδιαφέροντος για τα επόμενα χρόνια.

Η προσφορά της τωρινής Δημοτικής Αρχής υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του Δήμου Ναυπλιέων. Σε μια πενταετία κατά την οποία δοκιμάστηκαν σκληρά το κράτος, η οικονομία, η κοινωνία, οι ανθρώπινες σχέσεις και οι αντοχές κράτησε επάξια το τιμόνι του Δήμου και κατάφερε να πραγματοποιήσει, αλλά και να προγραμματίσει μια σειρά έργων πνοής τα οποία υπήρξαν καθοριστικά για την εικόνα του δήμου.

Ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Κωστούρος με τίμησε αποδίδοντάς μου την ιδιότητα του Αντιδημάρχου & Προέδρου του Ιδρύματος “Μαρίας Κ. Ράδου – Γηροκομείο Ναυπλίου”. Με εμπιστεύτηκε σε θέματα και ζητήματα που αγαπώ να υπηρετώ, όπως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη και με υποστήριξη προφανή και πολύτιμη από μέρους του σε κάθε στιγμή της θητείας μου πορευτήκαμε για τη βέλτιστη φροντίδα της ευαίσθητης τρίτης ηλικίας.

Ανήκοντας στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων – και βιωματικά – που δεν έχουν μάθει να παραιτούνται από καμία μάχη της ζωής, συνεχίζω στα πλαίσια της ομάδας της παράταξής μου να επιμένω στην παρουσίαση έργων. Περάσαμε από φωτιά και σίδερο μαζί με την παράταξη, μείναμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν Δυνατό και Ενωμένο Δήμο. Η ηττοπάθεια άλλωστε ποτέ δεν κέρδισε μια μάχη!

Aνανεώνω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του Δημάρχου της πόλης μας κο. Δημήτρη Κωστούρο και δηλώνω ότι συμμετέχω σε αυτόν τον Εκλογικό Αγώνα πιο δυνατός από ποτέ, με καθαρό λόγο, με τιμή και αξιοπρέπεια.

Δέσμευση μου να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με πίστεψαν και με τίμησαν σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, στηρίζοντας έμπρακτα την αυτοδιοικητική μου διαδρομή!

Πάντα οφείλω στον τόπο μου!

Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος Ζέρβας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πουλάς: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της κακής νομοθέτησης και των ρυθμίσεων με αστερίσκους» (βίντεο)

Ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη δευτερολογία του για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την νήσο Λέσβο στον Ιερό Ναό της «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, από 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1971: Η κηδεία του νομπελίστα ποιητή, Γιώργου Σεφέρη, εξελίσσεται σε διαδήλωση κατά της δικτατορίας

480 π.Χ: Ο Ελληνικός Στόλος υπό τον Θεμιστοκλή και τον Ευρυβιάδη καταναυμαχεί τον περσικό στόλο στα στενά της Σαλαμίνας. Ο αρχηγός των Περσών, Ξέρξης, παρακολουθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Γαβρήλος: «Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας βρίσκεται σε κατάσταση υποβάθμισης και απαξίωσης»

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, σχετικά με τα πολλά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας και τα οποία το έχουν οδηγήσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »