prooptiki@msn.com

«Λουσμένο» στο Φως φέτος το Πάσχα στο Πορτοχέλι (φωτο)

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Πάσχα στην Κοινότητα Πορτοχελίου. Οι επισκέπτες έζησαν ένα εκπληκτικό τριήμερο δράσεων, εικόνων και θεάματος με αποκορύφωμα την Κυριακή του Πάσχα, όπου πραγματοποιήθηκε το ”Κάψιμο του Ιούδα”. Η Κοινότητα Πορτοχελίου, ο Δήμος Ερμιονίδας μέσω του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας Αλληλεγγύης Παιδείας & Πολιτισμού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλά θεαματικό. Το Πορτοχέλι ”λουσμένο” στο Φως, παρουσίασε μια σειρά εκδηλώσεων που ικανοποίησαν τους δημότες και τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν τον τόπο μας.

Το Πορτοχέλι στολισμένο και λαμπερό υποδέχθηκε με απόλυτη διάθεση φιλοξενίας τον κόσμο που το τίμησε, επιλέγοντας τον προορισμό για τις διακοπές των ημερών του Πάσχα. Η χαρά κα η συγκίνησή μας μεγάλη, από τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε για την εικόνα, που μετά από σκληρή δουλειά, παρουσιάσαμε στους φιλοξενούμενούς μας.

Υπεύθυνοι των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Πορτοχέλι ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κων/νος Κόκκαλης και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική.

Χωρίς την καταλυτική συμβολή και βοήθεια κάποιων ανθρώπων δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε ότι είχαμε στο μυαλό μας και ότι σχεδιάσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Λούμη για όλες τις θαλάσσιες εργασίες με την τοποθέτηση πλωτών εξεδρών στη θάλασσα, για τις πυροδοτήσεις και το στήσιμο των βεγγαλικών που φώτισαν κυριολεκτικά τον ουρανό. Τον κ. Αντώνη Ρεμούνδο που με την φωνή του στην αφήγηση ”μάγεψε” τους επισκέπτες μας. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φάρο και τον Πρόεδρο του κ. Παύλο Βαφειάδη για την εξαιρετική συμβολή τους στις εκδηλώσεις. Τον κ. Λευτέρη Φωστίνη για την παροχή μιας πλωτής εξέδρας, το κατάστημα ”Κρητικός”, τους Αδελφούς Αλεξάνδρου και τον κ. Δημήτρη Κοτσοβό για την προμήθεια υλικών.

Ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική ενίσχυση τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου και τον Πρόεδρό του κ. Τζώρτζη Παπαναστασίου, τους κ.κ. Κώστα Γούτο, Γιώργο Δημ. Κοτσοβό, Τάσο Σερέτη, Ζαχαρία Γιαννακόπουλο, τα Ξενοδοχεία AKS Portoheli & Hinitsa, Nautica Bay και Rozos και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του Πορτοχελίου, καθώς και την εταιρεία «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Α.Ε.» (Μαρίνα), οι οποίοι ανάλογα με τις δυνατότητές τους ο καθένας συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος: «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε, Καινοτομούμε»

Αργολίδα 13 & 14 Μαΐου 2022 Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος: «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε, Καινοτομούμε» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Διαγραμμίσεις και οριοθέτηση χώρων στη Λαϊκή Αγορά Ερμιόνης (βίντεο)

Από το Γραφείο Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Υλοποιήθηκε το πρόγραμμα διαγραμμίσεων για την οριοθέτηση των χώρων της λαϊκής αγοράς και των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους στην “Γιορτή της Μητέρας”

Ο Ε.Ε.Σ, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, γιορτάζει κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γκιόλας: Κίνδυνος για τις παραλίες της Επιδαύρου οι νέες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στο Σαρωνικό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ» Σημαντική σύσκεψη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
No more posts to show