prooptiki@msn.com

Κωστούρος : Κέρδισε τις εντυπώσεις και σφράγισε το διαβατήριο για τη νίκη

Διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη μίας δημοτικής παράταξης, ο Δημήτρης Κωστούρος κέρδισε την μάχη των εντυπώσεων και επιβεβαίωσε ότι αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί στο Δήμο Ναυπλιέων. Προάγγελος νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αφού είχε όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που ανήκουν μόνο σε νικητές .Ο Δημήτρης Κωστούρος κατέθεσε το όραμά του και επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο πώς μπορεί να κερδίσει την νίκη στην μάχη της 8ης Οκτωβρίου. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά σαν ομιλητής είναι στο επίπεδο που το Ναύπλιο ζητά να έχει ο ηγέτης του και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί πλέον με τους αντιπάλους του Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν κλίμα νίκης και η διάθεση για κάτι διαφορετικό βρήκε δικαίωση όταν άρχισε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είχε να πει ένα λόγο για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, αναδεικνύοντας μια άλλη του πλευρά που μπορεί να ενώνει και να δημιουργεί νικηφόρα σχήματα.
1000 και πλέον πολίτες έδωσαν το ηχηρό τους μήνυμα: Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει την δημιουργική πορεία με δήμαρχο το Δ. Κωστούρο.
Σε βραδιά – προάγγελο νίκης εξελίχθηκε η νύχτα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου για το Δημοτικό Συνδυασμό «Επόμενη Μέρα ».
Η μαζική συμμετοχή των φίλων της στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έδωσε τεράστια δύναμη στο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο αλλά και στα στελέχη της παράταξης να συνεχίσουν τον δημιουργικό αγώνα για το Δήμο Ναυπλιέων και στην επόμενη δημοτική περίοδο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημαρχος Δημητρης Κωστούρος τόνισε πως έχουμε πια αποδείξει ότι οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη.
Προχωράμε συντονισμένα με προίκα την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμα καλύτερο.
Επίσης ζήτησε από τους δημότες να κλείσουν τα αυτιά τους στους δήθεν σωτήρες και μαθητευόμενους μάγους που το μόνο που διεκδικούν είναι να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Οι 1000 και πλέον δημότες, επισήμανε ο Δημαρχος Δ. Κωστούρος , που βρέθηκαν στον εκλογικό κέντρο ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη μας στάσιμη, δέσμια ξεπερασμένων πολιτικών που γνώρισε ο Δήμος παλιότερα και που σήμερα φαντάζουν ως κακές αναμνήσεις.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Eκδήλωση τιμής αφιερωμένης στον Asa Kent Jennings με τίτλο: «Asa Kent Jennings, O Άγνωστος Σωτήρας των Μικρασιατών 101 χρόνια μέτα».

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλης Λεμεσού εκδήλωση τιμής αφιερωμένης στον Asa Kent Jennings με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Γαβρήλος: «Τα προβλήματα της λειτουργίας του e- ΕΦΚΑ είναι πολλά, με θύματα τους συνταξιούχους. Η νέα Διοίκηση οφείλει να απαντήσει αναλυτικά»

Μη ικανοποιητικές οι απαντήσεις που έδωσε ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ, κ. Βαρβέρης, στις ερωτήσεις του Τομεάρχη Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιώργου Γαβρήλου, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εννέα σημεία από το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων

Στις προτάσεις και τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων επικεντρώθηκε, κατά την τοποθέτησή του στην 4η συνεδρίαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »