prooptiki@msn.com

Κεραμέως : « Η Αργολίδα αναβαθμίζεται με την ανάδειξη και αξιοποίηση των θησαυρών της »

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.
Επόμενη στάση επισκέψεων υψηλόβαθμων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, ήταν η Αργολίδα. Σε αυτή την επίσκεψη η επικεφαλής του κλιμακίου, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως μαζί με τον Βουλευτή του νομού, κ. Γιάννη Ανδριανό, τους Βουλευτές κ.κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βασίλη Οικονόμου και Μιλτιάδη Χρυσομάλλη καθώς και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Τάσο Γαϊτάνη, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν το πλούσιο κυβερνητικό έργο που υλοποιείται στην περιοχή.
Η Υπουργός και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τα κομματικά στελέχη επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου, επιθεώρησαν τα έργα αποκατάστασης του Φρουρίου στο Ναύπλιο, αλλά και της Μαρίνας Ναυπλίου ενώ επισκέφθηκαν το Παλιό Τελωνείο Ναυπλίου και την Πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα πραγματοποίησαν επίσκεψη σε έργα που εκτελούνται μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στον Δήμο Ναυπλίου μεταξύ των οποίων έργα διαχείρισης λυμάτων, υδροδότησης και αποχέτευσης, είδαν την εξέλιξη των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα στην περιοχή Αναβάλου και επισκέφθηκαν χώροι κατασκευής αντλιοστασίου.
Ακόμα τα στελέχη τόσο της Κυβέρνησης όσο και της κοινοβουλευτικής ομάδας συμμετείχαν σε μια ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Αργολίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του Προέδρου της Παναγιώτη Ζαχαριά και με την παρουσία και στελεχών από όλο τον νομό.
Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και επικεφαλής του κλιμακίου, Νίκη Κεραμέως, ανέφερε σε δηλώσεις της: «Ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας σε δήμους της Αργολίδας, μαζί με τους βουλευτές Γιάννη Ανδριανό, Βασίλη Οικονόμου και Μιλτιάδη Χρυσομάλλη, τον Εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη και τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Ανδρέα Καρασαρίνη. Επισκεφτήκαμε έργα αποκατάστασης, ιστορικά μνημεία, καίριες υποδομές, σχεδιαζόμενο πολυχώρο πολιτισμού, ναούς που αναστηλώνονται.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Αργολίδα αναβαθμίζεται, με την ανάδειξη και αξιοποίηση των θησαυρών της, μέσα από σύγχρονες, βελτιωμένες υποδομές, στη βάση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει σταθερά το μεταρρυθμιστικό της έργο σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας αναπτυξιακά άλματα σε όλους τους τομείς. Παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, στηρίζουμε τους πολίτες και υλοποιούμε με συνέπεια τις κυβερνητικές μας δεσμεύσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές των έργων, κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, που με τις αποτελεσματικές τους συνέργειες οδηγούν τη χώρα μας στο αύριο».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Χιονοπτώσεις έχουν αρχίσει να σημειώνονται σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ήδη πλήττονται από την κακοκαιρία Barbara, λόγω της οποίας έχει τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιώργος Γαβρήλος: “Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους”

Ο κόσμος του πρωτογενή τομέα βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη από την Κυβέρνηση. Τα προβλήματα των παραγωγών συσσωρεύονται καθημερινά και ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Οι εκμεταλλεύσεις του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με Δημήτρη Κρίγγο ο Δήμος Άργους Μυκηνών στην εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και έξυπνες πόλεις έως το 2030

Ο δήμος Άργους Μυκηνών εκπροσωπούμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγγο συμμετείχε σήμερα σε εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος που είχε στόχο τη συνεργασία φορέων για το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »