prooptiki@msn.com

Καχριμάνης πρός Αναγνωσταρά : «Το θράσος σας δεν έχει όρια»

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΔΕΥΑ Ναυπλιέων Γιώργου Καχριμάνη, στα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς που αρνείται να παραιτηθεί τουλάχιστον για λόγους ευθιξίας και ζητά από πάνω την παραίτηση του Γιώργου Καχριμάνη. Στην απαντητική του ανακοίνωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ αναφέρει : «Κύριε Αναγνωσταρά, Το θράσος σας δεν έχει όρια.
Δεν σας πιστεύει κανείς, όταν 5 ημέρες πριν τις εκλογές αποφασίζετε ότι ο καταλληλότερος τρόπος να διαδώσετε αυτές τις ‘’πληροφορίες’’ – συκοφαντίες είναι τα ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΕΪΓΒΟΛΑΝ που πετάξατε νύχτα στην Αγία Τριάδα δήθεν για να προστατέψετε τους δημότες .
Θα αρχίσω όμως από εκεί που τελειώσατε την ανακοίνωση σας. Σας πληροφορώ, ότι δεν παραιτούμαι, διότι δεν συνηθίζω να το βάζω στα πόδια, όπως κάνατε εσείς το 2012, όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν.
Τιμάω την εμπιστοσύνη των δημοτών μου και θα κριθώ για τη διαδρομή μου. Εσείς, δεν ξέρω αν θα είστε υποψήφιος ώστε να κριθείτε για τις πράξεις σας. Πράξεις που ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και φλερτάρουν με τις έννοιες της ανηθικότητας και του πολιτικού κανιβαλισμού.
Δεν είχατε την στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσετε συγγνώμη.
Αρχίζοντας από την άτυχη κοπέλα που σας πίστεψε και της οπλίσατε το χέρι να σπείρει ψευδείς ειδήσεις και να τρέχει στα δικαστήρια ενώ εσείς κρυβόσασταν, συγγνώμη από τους δημότες που σας εμπιστευτήκαν 10 χρόνια ως Δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ, συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΝ που κάποτε συνεργαστήκατε και τους βγάζετε ψεύτες όταν πιστοποιούσαν ότι το νερό είναι κατάλληλο.
Αυτή η συγγνώμη-παραίτηση θα ήταν το λιγότερο για την πράξη σας.
Αντ’ αυτού, κατά την προσφιλή σας συνήθεια, άλλα λόγια και η μπάλα στην εξέδρα.
Επικαλείστε λανθασμένη πληροφόρηση, κύριε Αναγνωσταρά, προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την πράξη σας.
Δεν σας πιστεύει κανείς.
Είναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή από τον επί 10 έτη Δήμαρχο και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.;
Επειδή είναι σαφές ότι δεν έχετε εμπεριστατωμένη εικόνα των μεγεθών της ΔΕΥΑΝ, ρίχνετε νούμερα, «λάσπη στον ανεμιστήρα» και ό,τι προκύψει.
Δεν μπορώ όμως να μην σας βάλω στο κάδρο των ευθυνών κυρίως για τα προηγούμενα χρόνια και για το πως συσσωρεύτηκαν μεγάλα ελλείματα στην Δ.Ε.Υ.Α.Ν. όταν ο λόγος και οι πράξεις του πρώην Δημάρχου είναι απαξιωτικός για την επιχείρηση και το νερό.
Παρακαλώ αρκετό κακό έχετε κάνει στη επιχείρηση, δώστε μας την παραίτηση σας έστω και χωρίς συγνώμη εφόσον δεν πιστεύεται σ αυτή.
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Προέδρος Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υδροπλάνα: Εγκρίθηκαν οι πτήσεις σε Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη – Εξι δρομολόγια καθημερινά

Η «Ερμιονίδα Α.Ε.», φορέας Διαχείρισης του τουριστικού λιμένα Ερμιόνης και του καταφυγίου τουριστικών σκαφών του Λιμένα Πόρτο Χελίου, σε στενή συνεργασία και με την υποστήριξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάσχεση αυτοκινήτου και όπλου για παράνομο κυνήγι απο τον κυνηγετικό σύλλογο Αργους

Ο κυνηγετικός σύλλογος Άργους μετά από καταγγελία παράνομης θήρας την νύχτα,έκανε έφοδο  στην συγκεκριμένη περιοχή ευθύνης του με τους θηροφυλακες,Ντόκο Παναγιώτη,Μαστοράκη Γεώργιο,Κατσαρό Κώστα,προκειμένου όπως χαρακτηριστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΑΑΔΕ: «Μπλόκο» στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων-Διασταυρώσεις για απλήρωτα τέλη

«Μπλόκο» στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Με βάση την ισχύουσα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »