prooptiki@msn.com

“Καυγάς” Επιμελητηρίου Αργολίδας και ΟΕΒΕΑ για… την κοπή της πίτας-Η απάντηση Δαμούλου στον Μακρή

Την απάντηση του Φώτη Δαμούλου, προκάλεσε η επιστολή του προέδρου της ΟΕΒΕ Αργολίδας, Τάκη Μακρή, προς το Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αργολίδας, αναφορικά με την κοπή της πίτας του. Ο κ. Μακρής εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκδήλωση ενώ η επιστολή του δημοσιεύθηκε σε τοπικά μέσα.

Αναλυτικά, η απάντηση Επιμελητηρίου Αργολίδας στην επιστολή του Προέδρου της ΟΕΒΕ Αργολίδας κ. Παναγιώτη Μακρή

Κύριε Πρόεδρε
Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την επιστολή σας, που δημοσιεύσατε στα μέσα ενημέρωσης, όπου εκφράζετε τις αντιρρήσεις σας σχετικά με τον τρόπο που έκοψε την πίτα του για το 2023 το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στην επιστολή σας μάλιστα μας προτείνετε και τον τρόπο που εσείς πιστεύετε ότι θα πρέπει να είχαμε διοργανώσει την δική μας εκδήλωση και ποιους θα έπρεπε να είχαμε καλέσει .

Μάλλον κάπου έχετε μπερδευτεί .

Με την προσμονή λοιπόν της διοργάνωσης μίας δική σας εκδήλωσης (ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε), όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις προτάσεις σας και να καλέσετε όλους αυτούς που προαναφέρατε, κάνοντας τον δικό σας απολογισμό και παρουσιάζοντας τις δράσεις σας για την νέα χρονιά, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τα εξής:

Τα τελευταία 25 χρόνια, η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Αργολίδας γίνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο, απ όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει μέχρι σήμερα .

Δηλαδή στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε έτους, κόβεται η πίτα του Επιμελητηρίου μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υπαλλήλων και όσων έχουν την διάθεση να παρευρίσκονται σε αυτή τη στιγμή του Επιμελητηρίου .

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους – δεν στέλνονται ατομικές προσκλήσεις – αφού όπως καλά γνωρίζετε η σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα θέματα, την ώρα και μέρα δημοσιεύεται στα μέσα ενημέρωσης .

Επομένως όσοι έχουν παραβρεθεί στην κοπή της πίτας όλα αυτά τα χρόνια έχουν έρθει αυτόκλητοι.

Άλλωστε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο, πόσο προσεκτική είναι σε τέτοια ζητήματα και ουδέποτε λειτούργησε με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις .

Για την αποκατάσταση της αλήθειας στην ανακριβέστατη επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο παρευρίσκονταν δεκαεπτά από τα εικοσιένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλη η υπηρεσία .

Όσο αφορά τις αναφορές σας για πρακτικές “περί τηλεφωνημάτων” και “φίλων”, μάλλον αναφέρεστε σε δικές σας τακτικές και πρακτικές που εφαρμόζετε .

Το περί “συνταξιούχων” θα ήθελα να το εξηγήσετε δημόσια γιατί και σ’ αυτό ψεύδεστε .

Το σίγουρο είναι ότι όντως “δεν πάει πιο κάτω” και αυτό αφορά μόνο εσάς διότι με την επιστολή αυτή που μόνο ανακρίβειες περιέχει, πραγματικά δεν πάει πιο κάτω .

Σας το επιστρέφω λοιπόν και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι θέλετε να πετύχετε με αυτή την ξαφνική επίθεση εναντίον του Επιμελητηρίου .

Μήπως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω;;;;;
Καλή χρονιά με υγεία & συνέπεια στους συνδικαλιστικούς σας αγώνες !!!!

Με εκτίμηση
Δαμούλος Φώτιος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας

Η επιστολή του Τάκη Μακρή προς το Δ.Σ Επιμελητηρίου Αργολίδας

Αγαπητέ πρόεδρε ,
Στην πρώτη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, έκοψες και την πίτα για το νέο έτος 2023 . Αφού ευχηθούμε χρόνια πολλά , να έχουμε καλή χρόνια με υγεία , δύναμη και αισιοδοξία .
Συνήθως σε αυτές τις εκδηλώσεις υπάρχουν καλεσμένοι όπως τα συνδικαλιστικά όργανα , Φορείς Δήμαρχοι Αντιπεριφερειάρχες , Βουλευτές , Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου , προσωπικό του Επιμελητηρίου.

Για να γίνει μια αποτίμηση της χρονιάς που έφυγε και δράσεις για την νέα χρονιά. Δυστυχώς δεν είχε αυτό τον χαρακτήρα η εκδήλωση. Ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο πέντε – εφτά άτομα και αλλά τρία -τέσσερα που κλήθηκαν τηλεφωνικά όπως γίνεται πάντα στα διοικητικά συμβούλια . Ήταν όμως ο Βουλευτής Αργολίδας ο κ. Πουλάς και υποψήφιοι Βουλευτές , επομένως ήταν μια μάζωξη φίλων υποψηφίων και συνταξιούχων που έκοψαν την πίτα τους .

Ένα είναι σίγουρο, πιο κάτω δεν πάει .
Καλή χρόνια !!

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μακρής
Πρόεδρος ΟΕΒΕ Αργολίδας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εντατικοποίηση των ελέγχων για την αποτροπή ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων εν όψει του Πάσχα

Σαφή εντολή για εντατικοποίηση, εν όψει των εορτών του Πάσχα, των ελέγχων στην αλυσίδα εμπορίας για την καταπολέμηση των ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων, έδωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» ο Ηρακλής Ν. Γεωργόπουλος

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», θα είναι ο Ηρακλής Ν. Γεωργόπουλος, Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ορκίστηκαν οι 2 από τους 3 νέους μόνιμους παιδιάτρους στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε μαζί με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κυρία Γεσθημανή Κασνακτσόγλου και τον Διευθυντή Ιατρικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μαραθώνιος Ναυπλίου 23: Το απολογιστικό Βίντεο και τα Ρεκόρ του Μαραθωνίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσε στην δημοσιότητα το Επίσημο Βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου που έγινε στην σκιά του τραγικού σιδηροδρομικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »