Μια διαφορετική επιστολή έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας “ Αργολική Ανάπτυξη” από κάτοικο του Δήμου Ναυπλιέων που καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Ορφανού για την παραχώρηση του ΔΑΚ Ναυπλίου σε ιδιώτη από την Αθήνα, προκειμένου να διεξαχθεί η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου το καλοκαίρι, χωρίς προηγουμένως να έχει εγκριθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων. Ο καλλιτέχνης μάλιστα έχει δημοσιεύσει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας με τη συναυλία στο ΔΑΚ Ναυπλίου να ανακοινώνεται για τις 6 Αυγούστου 2025.
Αναλυτικά, η επιστολή:
«Οι Σύλλογοι στα κάγκελα… και οι δημοτικοί χώροι σε ιδιώτες από την Αθήνα χωρίς απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου
Η δημοτική αρχή αφού πρώτα αποφάσισε να μη δώσει κανένα δημοτικό χώρο σε συλλόγους του Δήμου να κάνουν εκδηλώσεις και τους κρέμασε στα μανταλάκια με ανακοινώσεις και μηνύσεις καθώς και με τα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, βλέπουμε τώρα να δίνει το ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ για άλλη μια φορά σε εταιρεία από την Αθήνα χωρίς καν να υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε την καλοκαιρινή περιοδεία του και έχει συμπεριλάβει μέσα και το Ναύπλιο (ΔΑΚ Ναυπλίου) χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Ίσως είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που λειτουργεί έτσι.
Καλά τον κύριο δήμαρχο και την αυλή του ξέρουμε πλέον πως λειτουργούν. Αλλά ο αντιδήμαρχος αθλητισμού τι έχει να πει; Νομίζαμε ότι ξεχώριζε….
Αγανακτισμένος δημότης Δήμου Ναυπλιέων».