prooptiki@msn.com

Καταγγελία Δημάρχου Επιδαύρου, Τ. Χρόνη: “Εμμονή, ανευθυνότητα ή πολιτική σκέψη άλλων δεκαετιών;” (βίντεο)

Την ανησυχία του εξέφρασε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης καθώς και το αίσθημα ευθύνης να ενημερώσει τους δημότες για συγκεκριμένες αρνητικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης του Γιάννη Σαρρή που αφορούν το έργο της κεντρικής λεωφόρου στο Λυγουριό.

Ο Τάσος Χρόνης καταγγέλλει πως “με απειλές και υπονοούμενα κατά υπαλλήλων και ίσως και αιρετών”, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα ένα έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης με 3.000.000€ και έχει περάσει από όλα τα εμπλεκόμενα συμβούλια με ομόφωνες αποφάσεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου και το βίντεο με την καταγγελία:

«Προφανώς και η ‘’αντιπολίτευση’’ που επιλέγει ο καθένας να κάνει είναι απόφαση του ίδιου ή της ομάδας! Προφανώς το να κάνεις εποικοδομητική αντιπολίτευση, με προτάσεις και υπαρκτές λύσεις είναι δύσκολο κυρίως εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς μια πολιτική ήττα! Αλλά το να προσπαθείς να σταματήσεις έργα με απειλές και υπονοούμενα κατά υπαλλήλων και ίσως και αιρετών ξεπερνά τα όρια της ‘’εποικοδομητικής αντιπολίτευσης’’.

Τόσο καιρό προσπαθούσαμε να αποκρούσουμε τις καταγγελίες που γίνονταν ‘’από την πίσω πόρτα’’, πλέον όμως θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για τις καταγγελίες που γίνονται ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το έργο της κεντρικής λεωφόρου Λυγουριού.

Ένα έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης με 3.000.000€ και με πολύ μεγάλη υπηρεσιακή και διοικητική προσπάθεια και από το 2022 έχει περάσει από όλα τα εμπλεκόμενα συμβούλια με ομόφωνες αποφάσεις, εκτός προφανώς της περιόδου αντιπολίτευσης του κ. Σαρρή.

Στην πρώτη ‘’επίσημη’’ καταγγελία του για το θέμα, αναφέρει προς το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας : ΄΄παρακαλώ να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στην Συγκοινωνιακή μελέτη που αφορά το έργο….΄΄ Αφού αναφέρει όλα αυτά τα επιχειρήματα τα οποία έχουν αποτυπωθεί και στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει με στόμφο και υπονοούμενα ΄΄Παρακαλώ για δικές σας ενέργειες με δεδομένο ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες που έχουν τα καταστήματά τους επί της εθνικής οδού ( οδός Ασκληπιού όπως συνηθίζουν να αναφέρουν οι μελετητές !!! ). Με εκτίμηση οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Επιδαύρου΄΄ και από κάτω ολογράφως τα οχτώ (8) ονόματα των δημοτικών συμβούλων.

Στο δεύτερο mail που μας κοινοποιήθηκε και αυτό, είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα καθώς αναφέρει μεταξύ άλλων : ΄΄Η Διάσταση που θα πάρει το θέμα θα περάσει τα όρια της Ελλάδας αφού έτσι θέλουν…… και συνεχίζει σε άλλο σημείο, κλείνοντας : Υ/Γ : Έχουμε ικανό αριθμό υπογραφών από πολίτες που δεν θέλουν το έργο και θα κατατεθούν στο αρμόδιο Υπουργείο και στην Ευρωπαϊκή έδρα του ταμείου ανάκαμψης.΄΄ Στο οποίο υπογράφει πλέον μόνος του!

Αγνοώντας επιδεικτικά τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις των οργάνων, με το ‘’έτσι θέλω’’ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προτείνει ουσιαστικά να χαθεί το έργο ανάπλασης πάνω από 1.500 μέτρων δρόμου και η χρηματοδότησή του! Θέλει να αποφασίζουν άλλοι (η Περιφέρεια, τα Υπουργεία ή ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση !!) για το τι θα κάνουμε εντός οικισμού στο Λυγουριό !!!

Υποδεικνύει σε έμπειρους υπηρεσιακούς παράγοντες πως να κάνουν τη δουλειά τους!

Ο κ. Σαρρής πλέον έγινε γνωστός στις υπηρεσίες όλης της Περιφέρειας και όχι μόνο, για τον λάθος λόγο! Για την εμμονή του καθώς και κάποιων ακολούθων του, όχι όλων ευτυχώς, στις αναφορές και τις καταγγελίες!

Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, όχι στη δημοτική αρχή Χρόνη, αλλά στον τόπο!

Αυτοί που δεν το κατανοούν πρέπει να απομονωθούν πολιτικά με ηχηρό τρόπο!

Τα υπόλοιπα στο βίντεο και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο»!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Στο Δήμο Άργους-Μυκηνών ρίχνει το “μπαλάκι” το Υπουργείο για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Απάντηση σε Αντρέα Πουλά: «Στην ευχέρεια του οικείου Δήμου η βελτίωση της κτιριακής υποδομής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τη φιλοξενία περισσότερων μαθητών» Σε απάντηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συλλήψεις στο Ναύπλιο για κατοχή δενδρυλλίου κάνναβης και χαρτονομισμάτων αμφιβόλου γνησιότητας

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου 13/7 σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, τρεις ημεδαποί, 25χρονος, 58χρονη και 66χρονος. Σε έρευνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1956: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει τη Σαντορίνη

455: Ο στρατιωτικός διοικητής Άβιτος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 491: Ο Οδόακρος πραγματοποιεί νυχτερινή επίθεση με τους Έρουλους φρουρούς του εναντίον του Θεοδώριχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »