prooptiki@msn.com

Η καθημερινότητα των πολιτών διαψεύδει την κυβέρνηση (του Δημοσθένη Δρούγκα)

Λιγότερο από μία βδομάδα μένει μέχρι τις εκλογές και εμείς, ως πολίτες, καλούμαστε να αποφασίσουμε βάσει μιας δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε και μιας εικονικής πραγματικότητας που προσπαθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μας καλλιεργήσει μέσω των απόλυτα ελεγχόμενων στην πλειοψηφία τους ΜΜΕ.

Έτσι διαβάζουμεστο πρόγραμμα της ΝΔ ότι θα προσληφθούν 10.000 γιατροί και νοσηλευτές, αλλά ζούμε καθημερινά την υποβάθμιση του ΕΣΥ και την αδυναμία του να προσφέρει επαρκή και αξιοπρεπή φροντίδα δημόσιας υγείας.

Ακούμε για ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης και βλέπουμε να ενισχύονται τα κολλέγια της κακιάς ώρας.

Ακούμε για ανάπτυξη και βλέπουμετα παιδιά μας να μεταναστεύουν, γιατί το μόνο που αναπτύσσεται ραγδαία σε αυτή την χώρα είναι οι τσέπες των διαπλεκόμενων, των διεφθαρμένων, των αεριτζήδων και των κρατικοδίαιτων επενδυτών-παρασίτων.

Ακούμε για έλεγχο της ακρίβειας και βλέπουμενα έχουμε απ’ τα ακριβότερα καύσιμα, ρεύμα και σούπερ-μάρκετ παγκοσμίως.

Ακούμε για αύξηση των μισθών και βλέπουμε να τελειώνουν τα χρήματα τη δεύτερη βδομάδα του μήνα και τα παιδιά μας να μένουν ανύπαντρα γιατί δεν μπορούν να συντηρήσουν οικογένεια.

Ακούμε για ενίσχυση του πρωτογενή τομέα και βλέπουμε τα χωριά και τα χωράφια να ρημάζουν, γιατί δεν συμφέρει κανένα να τα καλλιεργήσει.

Ακούμε για κράτος δικαίου και λειτουργία των θεσμών και βλέπουμε καθημερινά διαφθορά, διαπλοκή,σκάνδαλα, κατάχρηση δημοσίου χρήματος, ευνοιοκρατία, «μπόχα και δυσωδία».

Ακούμε για εθνική ανεξαρτησία και βλέπουμε την χώρα να έχει γίνει ξέφραγοαμπέλι εξυπηρέτησης οικονομικών και γεωστρατηγικώνεπιδιώξεων,ξένων και αντιθέτων προς τα εθνικά μας συμφέροντα.

Σε αυτή την τραγική εξέλιξη της καθημερινότητας του πολίτη και της κατάντιας της χώρας, έχουν συμβάλει και οι υπόλοιποι μνημονιακοί διαχειριστέςτης λιτότητας που τώρα διεκδικούν την ψήφο μας, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Απέναντι σε αυτό  που ζούμε το μόνο που έχουν να αντιπαραθέσουνείναι μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου μέσω των ΜΜΕ ότι όλα πάνε καλά.Καθώς επίσης και μια προσπάθεια καλλιέργειας τρόμου, ότι αν αντιδράσουμε στην καταστροφή που ήδη ζούμε, τότε θα καταστραφούμε.

Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να κάνουμεεμείς, οι πολίτες, είναι να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας στην πλασματική πραγματικότητακαι στο κλίμα φόβουπου προσπαθούν να καλλιεργήσουν.

Να κοιτάξουμε κατάματα την καθημερινότητα μας.

Να κοιτάξουμε όχι μόνο τι μας λένε, αλλά και ποιος το λέει και πόσο αξιόπιστος και συνεπής λόγων και έργων είναι.

Να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας, να αναλογιστούμε το μέλλον τους και να πάμε να ψηφίσουμε με καθαρό το μυαλό και ελαφριά την καρδιά για την χώρα,για την ζωή μας και για την ζωή των παιδιών μας.

Καλή ψήφο!

Γράφει ο Δημοσθένης Κων. Δρούγκας

περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας

υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας

ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Γαβρήλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου»

Ο Βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος εισηγήθηκε στην ΟΜ Ερμιονίδας τον πολιτικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις επικείμενες εκλογές, αναφερόμενος στην εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΓΑΚ Αργολίδας: Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Βελιώτη στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Το Σωματείο “Φίλοι των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ) Αργολίδας” διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Βελιώτη-Γεωργοπούλου, καθηγήτριας Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, με τίτλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ναυπλιέων: Χάραξη θέσεων στη λαϊκή αγορά της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου

Όπως έχει ήδη προγραμματιστεί από το Τμήμα Αδειοδότησης και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 12/06/2023 θα πραγματοποιηθεί η χάραξη των θέσεων στη λαϊκή αγορά της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »