Ηλεκτρικά Ποδήλατα στο Δήμο Ναυπλιέων προανήγγειλε ο Δημήτρης Κωστούρος

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει την οικειοποίηση δικών του έργων από τη σημερινή δημοτική αρχή είναι ο Δημήτρης Κωστούρος και η δημοτική παράταξη Ναύπλιο Επόμενη Μέρα και γι αυτό με συνεχείς ανακοινώσεις παρεμβαίνει στις εξελίξεις για να αναδείξει τα έργα που είχαν δρομολογηθεί και βγαίνουν τώρα στην δημοσιότητα. Μετά την ανακοίνωση για τις ασφαλτοστρώσεις αυτή τη φορά η παρέμβαση έχει σαν θέμα τα ηλεκτρικά ποδήλατα που αποτελούν Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 318.000,00€, μεαπόφασηένταξηςαπότηνΕιδικήΥπηρεσίαΔιαχείρισηςτουΥπουργείουΑνάπτυξηςμεΑρ. Πρωτ: 5074/16-05-2022 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), Άξονας Προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΚΑΙΠΡΟΣΤΑΣΙΑΤΟΥΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ–ΠΡΟΑΓΩΓΗΤΗΣΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣΧΡΗΣΗΤΩΝΠΟΡΩΝ (ΤΣ) στην υλοποίηση του έργου με τίτλο «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Δήμο Ναυπλιέων»
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα :
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε πολύ Σύντομο Χρονικό Διάστημα Θα μπορέσει να παραδώσει προς χρήση στους κατοίκους αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες του Δήμου μας 36 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης καθώς και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα ΑμεΑ.
Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 318.000,00€, μεαπόφασηένταξηςαπότηνΕιδικήΥπηρεσίαΔιαχείρισηςτουΥπουργείουΑνάπτυξηςμεΑρ. Πρωτ: 5074/16-05-2022 στοπλαίσιοτουΕπιχειρησιακούΠρογράμματοςΥποδομέςΜεταφορών, ΠεριβάλλονκαιΑειφόροςΑνάπτυξη» (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), ΆξοναςΠροτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΚΑΙΠΡΟΣΤΑΣΙΑΤΟΥΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ–ΠΡΟΑΓΩΓΗΤΗΣΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣΧΡΗΣΗΤΩΝΠΟΡΩΝ (ΤΣ) στηνυλοποίησητουέργουμετίτλο«ΒιώσιμημικροκινητικότηταμέσωσυστήματοςκοινόχρηστωνποδηλάτωνστοΔήμοΝαυπλιέων»
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που σχεδιάστηκε από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που θα συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των συμπολιτών μας.

Συνέπεια έργων και πράξεων λοιπόν. Καταφέραμε μέσα στην τετραετία 2019-2023 να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτικούς πόρους για μεγάλα έργα στο Δήμο Ναυπλιέων. Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας είναι πλέον ορατά και μετρήσιμα.
Έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο τη φυσιογνωμία της πόλη του Ναυπλίου και αναβαθμίζουν ταυτόχρονα το επίπεδο και την ποιότητα ζωής του τόπουμας.
ΥΓ: μεγάληπροσοχήστηνχωροθέτησηκαιεγκατάστασητωνσταθμών

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Νιώσε την κάθε μας μέρα”: Το διδακτικό βίντεο του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αργολίδας, “Οδύσσεια”

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας, “Οδύσσεια” δημιούργησε ένα βίντεο με τα μέλη του Συλλόγου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας: Διεθνής Μέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας σήμερα 29 Νοέμβρη που είναι Διεθνής Μέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, ακόμα μια φορά διακηρύσσουμε τη σταθερή, αμετακίνητη θέση μας στο πλευρό του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μικτή) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων-Τα θέματα

Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων, δια ζώσης στο χώρο συνεδριάσεων του Δημαρχείου και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού στον Αθλητικό Σύλλογο “Χοροκίνηση”

Ο Δήμος Ναυπλιέων εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Χοροκίνηση Ναυπλίου, ο οποίος απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »