prooptiki@msn.com

Ευχαριστίες του Συλλόγου “Μαραθωνοδρόμοι και Δρομείς Αργολίδας” για τον 22ο Δρόμο Αργολικού κόλπου

Ο 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» πέρασε στην ιστορία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι συμμετοχές και στους δύο αγώνες (15,3 χλμ. και παιδικός αγώνας 1000μ.) ξεπέρασαν για πρώτη φορά τον μαγικό αριθμό των 1000 αθλητών!

Όπως καταλαβαίνετε είναι πλέον ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός για την περιοχή μας- και όχι μόνο-που ξεπερνάει τις δυνατότητες ενός μικρού συλλόγου και απαιτεί τεράστιο χρόνο από τα μέλη του για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του.

Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι όλα λειτούργησαν άψογα και τα λόγια των δρομέων που ακούσαμε στο τέλος του αγώνα επιβεβαιώνουν τη επιτυχία του. Κάποιες αστοχίες που παρουσιάστηκαν τις ακούμε με προσοχή και δίνουμε την υπόσχεση να τις διορθώσουμε. Υπενθυμίζω ότι στη φετινή διοργάνωση είχαμε προσθέσει τον παιδικό αγώνα, δωρεάν φωτογραφίες για όλους από την energyphotos καθώς και βράβευση εκτός της γενικής και στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών .και γυναικών.

Θέλω να τονίσω την τεράστια συμβολή όλων των μελών του συλλόγου στην επιτυχία του αγώνα. Στον Νίκο τον Σιαχάμη που είναι για εμάς παράδειγμα προσφοράς, ανιδιοτέλειας και οργάνωσης, στον Δ. Βλαχοδημήτρη, στον πανταχού παρόντα Δ. Σαμαρτζή, στην Α. Σταματοπούλου, στον Κ. Αγγελόπουλο, στον Γ. Μπάκο και φυσικά στις ψυχές του συλλόγου, Δ. Βύρλα, Γ. Πανοβράκο και Κ. Αναστασίου. Στους, Β. Θεοδοσίου, Σ. Καρανάσιο, Γ. Μανιάτη, Κ. Κατσίρη. Φ. Ροτζιώκου, Γ. Κατσουλιέρη, Χρ. Μαυρόγιαννη Σ. Γαρωνίδου, Γ. Δήμα, Α. Παπαβασιλείου για την άψογη λειτουργία της γραμματείας, τον Γιώργο Πίκη που διέθεσε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά του ρουχισμού των αθλητών από την αφετηρία στον τερματισμό, στους Ι. Κουγιά του Ανδρέα, Ι. Κουγιά του Γεωργίου, Σ. Λιώση για την τροφοδοσία των σταθμών κα και σε όλα τα μέλη μας που αθόρυβα συνετέλεσαν στο κατά γενική ομολογία επιτυχημένο αποτέλεσμα της διοργάνωσης.

Για τη συνδιοργάνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας κ. Γ. Καραπάνο, για την θετική εισήγησή του τον πρόεδρο Κ. Βινατσέλα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα. Σ. Σακοράφα για την έγκριση του αγώνα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ι. Ματζούνη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Σιδέρη για τις ενέργειές τους, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Ι. Μαλτέζο ο οποίος έδωσε και την εκκίνηση του αγώνα, τους αντιδημάρχους κα. Α. Αργυροπούλου που φρόντισε για την καθαριότητα του χώρου ευθύνης της, τον κ. Σ. Δαμάλα που παραβρέθηκε στην εκκίνηση, στον τερματισμό του αγώνα και στις απονομές, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων κ. Θ. Πανουτσόπουλο που ήταν παρόν στις απονομές, την Αντιδήμαρχο κα. Ντίνα Καραγιάννη υπεύθυνη καθαριότητας που φρόντισε για την καθαριότητα του χώρου τερματισμού, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Χ. Γκούμα για την παραχώρηση του χώρου τερματισμού, τον προϊστάμενο και το προσωπικό του Τμήματος Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού της Π.Ε. Αργολίδας.

Για την Υγειονομική κάλυψη του αγώνα θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και την γιατρό του αγώνα κα. Β. Ρούσου, το Νοσοκομείο Αργολίδας Ν.Μ. Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ Τρίπολης – Παράρτημα Ναυπλίου , τα δύο ιδιωτικά ασθενοφόρο από την Ιατρική Μέριμνα Αργολίδας – Αρκαδίας,τους εθελοντές από το Περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ Άργους ,του εθελοντές των Σαμαρειτών, Διασωστών του Ε.Ε.Σ Ναυπλίου, τους εθελοντές της Ελληνική Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, την Διοικήτρια της τροχαίας Άργους, τον διοικητή της τροχαίας Ναυπλίου, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και όλο το προσωπικό που διέθεσαν οι δύο υπηρεσίες κατά το μήκος όλης της διαδρομής.

Επίσης ευχαριστώ τους εθελοντές από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους που κάλυψαν τους δύο σταθμούς υδροποσίας.

Τον Μέγα χορηγό του αγώνα, ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ και ιδιαιτέρως τον φίλο και συναθλητή Γ. Δήμα, τον χορηγό ΣΟΥΡΣΟΣ Α.Ε, τους υποστηρικτές, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζήρεια , την εταιρία AQUA COOL SERVICES, την εταιρία Δ. Παναγιωτόπουλος WONDER FOODS, τις εταιρίες ΕXTRA FRUIT και MIDEA FRUIT για τα πορτοκάλια που μας προσέφεραν, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ΡΕΑ για τους χυμούς, τον Διευθυντή κ. Φ. Οικονόμου του ΕΠΑΣ Δ.ΥΠ.Α Αργολίδας που μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Α. Σταματίου και τους σπουδαστές ατίμασαν και προσέφεραν εδέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστώ επίσης το οινοποιείο Κορωνιώτης, την μελισσοκομεία ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, την εταιρία ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΗΜΑ του Ι. Παπαδόπουλου, τη NOVA ΑΡΓΟΥΣ

ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ν. Παναγιωτόπουλο – Π. Κατσαρό Ο.Ε, το ΣΜΥΡΝΕΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ που πρόσφερε ζεστό ρόφημα στην εκκίνηση, το ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για την φιλοξενία συνεργατών, την ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε που προσέφερε έκπτωση 50% στα εισιτήρια για την μετακίνηση των αθλιοτήτων από Αθήνα προς Ναύπλιο και αντίστροφα, την ΙΝΑ TV και το φίλο Γιάννη Κολιγλιάτη που μαζί με τους συνεργάτες του βιντεοσκόπησαν τον αγώνα, την εταιρία ΔΕΔΕΒΕΣΗ Γραφικές Τέχνες για τα αναμνηστικά διπλώματα.

Τον κ. Κ. Αρδάμη που επί σειρά ετών παραχωρεί τον χώρο του.

Τον κ. Χ. Αντωνιάδη που απλόχερα μοιράστηκε μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις του για τα ιστορικά σημεία της διαδρομής.

Τις εταιρίες που συνεργάστηκαν μαζί μας, ATHLETOPIA συνεργάτης τεχνολογίας, την εταιρία OLYMPOUS αθλητικά έπαθλα , την εταιρία FTT ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το ταξιδιωτικό γραφείο ΖAFIRIS TOURS, την εταιρία ENERGY PHOTOS φωτογραφικές υπηρεσίες, την εταιρία ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ κάλυψη ηχητικών εκδηλώσεων, την εταιρία EUROPRISE χημικές τουαλέτες και τον κ. Βασίλη Σαρρή ηλεκτρολόγο της διοργάνωσης.

Τέλος ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Παπαβασιλείου, τη σύζυγο του κ. Κυριακή και τον ΣΕΒΑΣ Ναυπλίου που εμπνεύστηκαν, υλοποίησαν και κράτησαν ζωντανές στις μνήμες μας τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Προκόπης Μενάγιας

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ναυπλιέων: “Διαβαίνοντας την Ιστορία μέσα από τα ψηφιακά σοκάκια του Ναυπλίου”

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η «ψηφιακή ξενάγηση και Εικονική περιπλάνηση στους δρόμους Ιστορίας του Ναυπλίου κατά τον 19ο αιώνα». Πρόκειται για μια δικτυακή υπηρεσία χρηματοδοτούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εθιμοτυπική συνάντηση Ορφανού με τον Κοσμήτορα της Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Από το Δήμο Ναυπλιέων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό επισκέφθηκε σήμερα (11-4-2024) το πρωί, στο Δημαρχείο, ο Κοσμήτορας της Σχολής Καλών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : Περιμένουμε από τον κ. Μαργέτα να καταδικάσει τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του

Για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Μαργέτας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον βολεύουν, σε ανακοίνωσή του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »