prooptiki@msn.com

Ευχαριστήριο Συλλόγου Απανταχού Μαζιωτών

Ο Σύλλογος Απανταχού Μαζιωτών πραγματοποίησε το ετήσιο παραδοσιακό Γλέντι – Πανηγύρι στις 5 Αυγούστου για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί χόρεψε στους ρυθμούς της μουσικής και των τραγουδιών από τους : Τάκη Μπαλάση, Γωγώ Μουστόγιαννη, Ανδριανό Γκολέμη, Κώστα Μούντριζα και Λευτέρη Χριστόπουλο στο κλαρίνο.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου σε ευχαριστήρια επιστολή, αναφέρουν:

«Ενόψει της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Ματζούνη για την χορηγία τους και για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας στο να καθαριστεί πολύ εύκολα και με τα κατάλληλα μηχανήματα της Περιφέρειας ο δρόμος του χωριού για την ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο τον Αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Πέτσελη, την ΚΕΔΑΜ και τον Πρόεδρο κ. Τάκη Σκούφη για την χορηγία τους και την αμέριστη βοήθεια τους σε ότι τους ζητήσαμε για την κάλυψη των αναγκών στο χώρο που πραγματοποιήσαμε το πανηγύρι του χωριού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας τους δωροθέτες και όλους που συνέβαλαν με κάθε τρόπο για την εκδήλωση αυτή και το πλήθος κόσμου που παρευρεθεί και μας στήριξε σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Επιπλέον με αφορμή την απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή μας η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή χάρη στην ψυχραιμία και την άμεση επέμβαση του κ. Πέτρου Κούρου κάτοικου Αγριλίτσας ο οποίος στην κυριολεξία πρόλαβε την καταστροφή τον ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε την Πυροσβεστική υπηρεσία το Α.Τ. Άργους και την πολιτική προστασία για την άμεση κινητοποίηση και τον επί τριημέρου έλεγχο της περιοχής με όλα τα απαραίτητα μέσα.

Τέλος ευχαριστούμε την ΔΕΔΗΗΕ που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης που παρουσιάστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τις βράδυνες ώρες με αποτέλεσμα η γιορτή του χωριού να πραγματοποιηθεί με μέγιστη επιτυχία.

Ευχόμεθα από καρδιάς υγεία και ευτυχία σε όλους και του χρόνου να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με Νίκη Κεραμέως τα εγκαίνια των γραφείων του Δημήτρη Πτωχού σήμερα στο Ναύπλιο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί στις 19:00 το «Βουλευτικό»,στο Ναύπλιο όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δημήτρης Κρίγγος: «Κολυμβητήριο, ένα στοίχημα γενεών το κέρδισε η δική μας»

Κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο Άργους. Ένα έργο εξαιρετικό που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των προηγούμενων ετών η δημοτική μας αρχή κατασκεύασε και είμαι περήφανος που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιώργος Καχριμάνης : Η αυτοδιοίκηση , το συναίσθημα της προσφοράς με συναρπάζει- Η επόμενη μέρα είναι το μέλλον

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργολική Ανάπτυξη ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καριμανης για να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »